30.11.2022

Korre tuli kylään

Pitkään siltä vältyttiin, mutta korona rantautui viimein myös meidän perheeseen. Jonilla alkoi tosiaan jo marraskuun alussa joku tauti ja hän oli kolme viikkoa kipeä kunnes sai työkaveriltaan koronan ennen kuin edellinen tauti kunnolla ehti edes parantua. Joni teki positiivisen tuloksen sunnuntaina 20.11. Maanantaina mulla alkoi kuiva yskä ja tiistaina nousi lämpö. Jäin tietysti sairaslomalle ja keskiviikkona tein myös positiivisen testin. 

Felix ja Alex ei ilmeisesti saaneet meiltä koronaa. Heillä kyllä vuotaa nenät edelleen, mutta on jo vuotaneet pitkään. Alexilla oli lisäksi viime viikolla ensimmäinen silmätulehdus. Ensimmäiset päivät hän protestoi silmätippojen laittoa kunnolla, mutta loppua kohden hän piti silmiä ihan auki ja oli todella helppo laittaa tipat hänelle. Kaikki oltiin siis jotenkin kipeitä viime viikko. 

Nyt ollaan kaikki jo töissä/päiväkodissa. Kun olen rauhaksiin enkä paljoa puhu tai liiku ylimääräistä kaikki on hyvin, mutta heti kun puhun paljon tai liikun enemmän niin alkaa yskittämään. Olen kyllä kuullut, että monilla on jäänyt tämä yskä pitkäksi aikaa. Korona iski Joniin pahiten, mutta onneksi ollaan kaikki nyt kutakuinkin selvitty. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti