20.3.2022

Kirje 1-vuotiaalle Alexille

Tänään sinä täytät vuoden ja sen vuoksi halusin kirjoittaa sinulle kirjeen muistoksi ensimmäisestä yhdessä vietetystä vuodesta. Vuodesta, jota tuskin itse myöhemmin muistat, mutta joka on meille vanhemmille ikimuistoinen. Äitinä kuvailisin vuotta rankaksi, mutta ehdottomasti rakkaimmaksi ja yhdeksi elämäni parhaimmaksi. Rankkuus ei ole johtunut sinusta, sillä olet ollut pääasiassa aina hyväntuulinen, viihtynyt hyvin ja nukkunutkin hyvin ettei ole menty ensimmäistä vuotta univelassa. Maailman tapahtumat on tehnyt vuodesta rankan, mutta onneksi sinun ei tarvitse niistä murehtia.

Tuntuu etuoikeutetulta olla sinun äitisi. Olet kaikintavoin mahtava tyyppi ja sovit tähän perheeseen kuin nenä päähän. Vauvavuotesi meni todella nopeasti ja sitä osasinkin jo odottaa, joten koitin nauttia joka hetkestä täysillä. Joka päivä vuoden ajan olen ollut sinusta ylpeä, joka päivä katson sinua ja olen haljeta rakkaudesta. Sinä olet mieletön, minun ihana pieni poika.

Vuoden aikana olemme molemmat oppineet ja kasvaneet. Yhdessä ja erikseen. Meistä on tullut mieletön tiimi. En oikeasti osaisi enää ajatella elämäämme ilman sinua. Kuinka ollaankaan joskus oltu kolmestaan? Olet tuonut iloa perheesi lisäksi monien elämään. Onneksi ollaan saatu sinut osaksi elämäämme.

Hyvää syntymäpäivää rakas!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti