10.1.2021

Olohuoneen uusi ilme

Mun mielestä meidän olohuone on hankalan mallinen kun yksi seinä on täynnä vain ikkunaa, yksi seinä on lyhyt ja lyheni entisestään remontissa (seinä jossa vitriinit) ja ikkunoita vastapäätä oleva seinä lyheni myös kun keittiöstä purettiin seinä ja tällä seinustalla on myös ovi meidän makkariin eli meillä on päätyseinä ainut täysin ehjä seinä. Sen takia alunperin meillä oli tv ikkunoiden edessä ja meidän iso tv peitti kolmesta ikkunasta puolet eli olohuone jäi melko pimeäksi kun ei saatu ikkunoista riittävästi luonnon valoa. Silloin tuntui, että se on ainoa oikea järjestys mitä tähän voi laittaa vaikka pohdin järjestystä useasti.
 
Olen aina vierastanut ajatusta, että sohva on keskellä huonetta, mutta loppu keväästä päätettiin kokeilla, koska ei siinä mitään menetäkkään. Todettiin tämä ratkaisu kuitenkin toimivaksi ja kun tiedettiin, että Joni saa lahjaksi hänen isänsä vanhan kulmasohvan sillä he ostivat itselleen uuden niin ajattelin sen sopivan vielä paremmin tähän kuin meidän iso möhkö divaani. Kun tämä järjestys oli ollut jonkun aikaa niin Joni kiinnitti tv:n seinälle mikä on ollut haaveissa, eikä sitä viitsi kiinnittää seinään hetken mielijohteesta sillä 86 tuumainen tv vaatii aikamoiset kiinnikkeet pysyäkseen. Vielä tv:n johdot kaipaisivat peitelistaa kun nyt näkyvät niin silmiin pistävästi.

Kuvassa näkyy nyt tv:n vierellä valaistu "risupuska" niin se on talven ja pimeän ajan somiste. Keväällä ostin tuohon tekokasvin, koska en halua ottaa nyt kontolleni aitoa kasvia. Eli kun päivät valoistuu niin siihen tulee kasvi tuomaan vähän väriä muuten niin neutraalin sävyiseen olohuoneeseen. Myöhemmin myös uusitaan tv-taso, sohvapöytä ja matto, mutta nämä saavat olla niin kauan kun pojat on pieniä ettei harmita kolhut ja muut mitä saattaa tulla. 



Tästä pääset katsomaan muistin virkistykseksi alkuperäisen järjestyksen ja tässä vielä kuva nykyisestä järjestyksestä meidän divaanin kanssa. Kuva on aika pimeä kun tuli kiire ottaa kuvat päivää ennen kun tämä meille uusi sohva kotiutui ja tämä uusi sohva saatiin siis joulukuun alussa. 


Itse olen kyllä tykännyt tästä järjestyksestä erityisesti uuden sohvan kanssa! Mitä mieltä te olette?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Lisäsin sun blogin oman blogini "somessa seuraan" kohtaan, jos se ei ole sinulle ok, ilmoitathan minulle!💜

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta ja ei tietenkään haittaa, päinvastoin! :)

      Poista