27.1.2021

Throwback toiseen kolmannekseen

Mulla on nyt viivettä näissä kirjoituksissa sillä viimeinen kolmannes on ollut käynnissä jo kuutisen viikkoa.. Tässä raskaudessa aika tuntuu menevän paljon nopeammin ja ymmärtäähän sen kun jaloissa pyörii 2,5-vuotias. Huomaan aina, että olen unohtanut ottaa mahasta kuvia ja muutenkaan en ole niitä käsitellyt niin tarkkaan kun Felixin odotuksesta, eli silloin kirjoitin osaan kuvista viikot ym, että on helposti nähtävillä kuvia katsoessa. 

Toinen kolmannes (viikot 14+0 - 27+6) meni kuitenkin hyvin ja pääasiassa voin oikein hyvin eikä ollut väsymystä tai juuri muutakaan. Paitsi viikolla 23+2 alkoi paikat kipeytyä sen verran etten voinut enää istua kovalla keittiön tuolilla tai lattialla ilman, että laitan tyynyn alle. Jos tyynyä ei muista laittaa alle niin nouseminen sattuu ja liikkeelle lähdössä kestää. Tämä oire tuli Felixinkin odotuksen aikana, mutta vasta viikon 38 tuntumassa, eli tällä kertaa tämä oire alkoi hyvissä ajoin ja ensimmäisenä kaikista vaivoista. 

 
Tämä kuva on otettu toisen kolmanneksen loppusuoralla eli viikolla 26+0.

2 kommenttia:

  1. Mikä oli teidän kokemus vaunuista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ABC Desing Salsa 4 Air Diamond special edition yhdistelmävaunut ja ne on olleet kyllä todella hyvät. Ei ole mitään valittamista näiden kahden vuoden aikana tullut vastaan.

      Poista