27.9.2020

Felixin nimipäivä 6.9.

Olen pitänyt koko syyskuun hiljaiseloa blogista ihan ilman mitään kunnon syytä. En vain ole jaksanut avata konetta. Blogi on silti useasti ollut mielessä ja koitankin nyt kiriä syyskuun juttuja kiinni. Aloitetaan syyskuun alusta eli Felixin nimipäivistä! 
 
Felix (kuten minäkin) sai tänä vuonna virallisesti nimipäivän myös suomalaiseen kalenteriin! Jo aiemmin keväällä kerroin, että 2v juhlat jää pitämättä koronan takia, mutta katsotaan josko voitaisiin juhlia viiveellä ensimmäisenä virallisena nimipäivänä. Pohdin tätä pitkään ja kutsutkin lähetin vasta noin viikkoa ennen, mutta toki olin kutsuttaville puhunut tästä jo etukäteen ettei yllätyksenä tullut. Paikalla oli yhteensä 10 aikuista + Felix ja yksi 4 kuukauden ikäinen vauva. 
 


Juhlissa meillä oli Mikki Hiiri teema, koska Felix on tykännyt hirveästi hänen mikki hiiri pehmostaan, jonka hänen kummit toi disneylandista muistaakseni 1v lahjaksi. Tarjoilut toteutui tietty Mikki teemalla, ja kaikki olisi ollut Mikkiä jos olisin löytänyt jostain Mikki muotin! Kaikkialta oli loppu ja yhdessä paikkaa olisi ollut, mutta toimitusaika oli niin pitkä ettei se olisi ehtinyt tulemaan. Tarjolla oli siis suolaisena karjalanpiirakoita munavoilla ja jauhelihapizzaa, mikä oli koristeltu pepperonilla ja oliiveilla. Makeana oli vaniljakuppikakkuja ja täytekakkua. 
 
 

 


Felix sai tottakai myös paljon hienoja lahjoja! Hän sai mm. paljon autoja ja muita kulkupelejä, eläimiä, oppi ja ilo pelin, valokuvan itsestään kehyksessä, vesilelun lähinnä ulkokäyttöön ja rahaa. Hän tykkäsi uusista leluistaa kovasti, mutta kyllä voiton vei tälläkin kertaa ilmapallot! Etenkin ihan tavalliset ilmalla täytetyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti