3.6.2020

Muistamiset päiväkodin hoitajille

Niin se kesä taas koitti ja tuli aika muistaa pienellä lahjalla Felixin ryhmän hoitajia ennen lomia. Ajattelin kyllä ensin etten ottaisi kesälahjasta tapaa kun olen muutenkin huono keksimään lahjoja, mutta halusin kuitenkin jotenkin muistaa heitä, sillä he osallistuvat Felixin elämään kuitenkin paljon ja etenkin kaksi hoitajista jotka ovat olleet alusta asti niin ovat todella ihania ja tulleet hyvin tutuiksi meille kaikille. Ryhmän kolmas hoitaja on vaihtunut Felixin päiväkotitaipaleen aikana jo kolme kertaa, eli nyt on neljäs hoitaja ja hänkään ei tule ryhmässä jatkamaan pitkään sillä hän on raskaana. Toivottavasti syksyllä alottaisi sellainen hoitaja hänen tilallaan joka jäisi ryhmään pidemmäksi aikaa.

Halusin antaa lahjaksi jotain mikä todennäköisesti menisi käyttöön ja päädyin näin koronakeväänä ostamaan jokaiselle käsivoidetta tehostetun käsienpesun vastapainoksi. Ostin sitruunan tuoksuiset, koska ne oli kyseisen nettikaupan parhaimman ja kesäisimmän näköisessä purkissa. Toivottavasti kellään ei mitään allergiaa sitruunasta, kuten minulla. Käsivoiteiden kaveriksi ostettiin vain kesäiset aakkoskarkkipussit. Hoitajan raskauden takia halusin sellaiset pussit missä ei ole häntä ajatellen salmiakkia tai lakritsia, myös suklaan yhdistän tässä kohtaa mielummin jouluun. Korttien kanssa mentiin siitä mistä aita on matalin, eli taittelin vain pinkin A4 paperin kahteen kertaan ja kirjotin kiitokset ja kesän toivotukset sisäpuolelle ja Felix sai piirtää päälikansiin värikynillä. Joni paketoi nämä sellofaaniin, koska hän on parempi paketoija kuin minä.

Annettiin lahjat maanantaiaamuna, vaikka alunperin piti jo viime viikolla viedä, mutta sain sellofaania vasta viikonloppuna ja kaikki lahjapaperit mitä meillä on niin liittyvät tietenkin jouluun. Maanantain aikana Felixillä alkoi nenä vuotamaan ja nyt hän onkin ollut kotona tiistaista asti ja sairasloma jatkuu ainakin torstaille. Toivottavasti tämä olisi nopea kesäflunssa ja että minä säästyisin tällä kertaa! Joni jo valitteli hänen kurkkunsa sattuvan, joten ei auta muutakuin toivoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti