12.6.2019

Miltä meidän syksy näyttää?

Vaikka kesää on vielä jäljellä, niin mennäänpäs hetkeksi jo syksyyn. Palaan perjaatteessas töihin 5.8. mutta silloin mulla alkaa neljän viikon kesäloma, joten töihin menen maanantaina 2.9. näin ollen Felix aloittaa tuolloin päiväkodissa. Päiväkotipaikkaa haettiin jo alkuvuodesta ja vastaukset saatiin huhtikuussa. Me ei päästy mihinkään kolmesta paikasta joihin haettiin, mutta tämä mihin päästiin ei ole oikeastaan huono vaihtoehto, koska sekin on onneksi tässä lähellä. Hoito alkaa viralliseti 1.8. mutta olen kesälomalla tuon elokuun, jotta Felix saa rauhassa pikkuhiljaa totutella uuteen paikkaan, tutustua hoitajiin ja uusiin kavereihin.

Kävimme tänään tutustumassa siellä ja meille kerrottiin kaikkea yleistä tästä hoitopaikasta ja tutustuimme tiloihin. Tosin siihen ihan viereen valmistuu tammikuussa täysin uusi päiväkoti johon he kaikki siirtyvät. Olemme tällä hetkellä noin tunnin myöhässä heidän rytmistä, mutta siinä elokuussa aletaan muuttamaan rytmiä tunnin aiemmaksi, niin menee hoidon aloitus mukavammin.
Täytyy myös tehdä lista mitä kaikkea päiväkotiin/syksyyn tarvitsee, ettei tule sitten kiire hankkia kaikkea mitä meiltä puuttuu. Tämänkin takia on jo hyvä alkaa kääntämään katse syksyyn.


Uskon, että meidän Felix pärjää oikein hyvin päiväkodissa ja sopeutuu sinne varmasti hyvin. Hän ei ole kauhean arka, eikä juurikaan vierasta. Hän on muutenkin todella energinen tapaus, joten siellä saa varmasti purettua energiaa ihan eri tavalla kun mun kanssa kotona (vaikka käydäänkin paljon kaikkialla). Silti on haikeaa ajatella, että mun pieni poika on jo niin iso, että hän menee päiväkotiin! En pysty käsittämään, onneksi aloitukseen on kuitenkin vielä melkein 3 kuukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti