19.6.2019

Kaisan polttarit

Vietimme ystäväni Kaisan polttareita lauantaina 15.6. Nämä olivat ensimmäiset polttarit johon osallistuin, jos omia ei lasketa! Omat polttarit pari vuotta sitten oli jännemmät, kun mulla ei ollut aiempaa kokemusta polttareista tai niiden järjestämisestä.

Polttarisankari oli muualla viikonlopun, joten sielläpäin asuvat kävivät herättämässä hänet ja järjestivät hänelle siellä muutaman ohjelmanumeron. Ensin he söivät pikaisen aamupalan, jonka jälkeen Kaisa suoritti agilityradan. Radan jälkeen hänelle järjestettiin morsiussauna. Saunan jälkeen he valmistautuivat ja Kaisa sai pukea päälleen kreikkalaisen jumalattaren asun. Sen jälkeen he suuntasivat Turkuun.


Meillä oli piknik Samppiksessa, Kaisa sai vinkkilapun jonka avulla hänen piti suunnistaa oikeaan piknik paikkaan. Piknikillä hän sai Selfie Bingo tehtävän jota hänen tuli suorittaa pitkin päivää. Piknikillä oli myös muistoesine tehtävä. Vieressä oli miesten polttariporukka, jotka pyysivät meitä osallistumaan beer pongiin, ja tietty me osallistuttiin, hävittiin kylläkin.

Seuraavaksi vuorossa oli Air Jooga, se oli todella mukavaa ja rentouttavaa, vaikka en uskaltanut kaikkia roikuntoja tehdä. Sitten mentiin syömään Pincho Nationiin, joka toimii perjaatteessa kokonaan sovelluksen avulla. Itse tilasin kolme ruokaa, ja ne riitti oikein hyvin. Ruuan jälkeen osa lähti viemään autoon ja hotelliin tavaroita ja osa lähti polttarisankarin kanssa jokirantaan viettämään aikaa. Sitten Bar4:n kautta ilta jatkui Apolloon, jossa oli VIP puolelta pöytä varattu. Sankari pääsi viettämään yötä kahden kaason kanssa omenahotelliin. Itse lähdin Bar4 jälkeen kotiin, koska aamulla oli tiedossa aikainen herätys Felixin kanssa.


Mun ja tietty morsiamen mielestä päivä oli onnistunut ja kiva! Tunsin porukasta yhteensä vain kaksi entuudestaan, ja silti juttua riitti kaikkien kanssa vaikka heitä en tuntenutkaan. Seuraavia polttareita odotellessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti