20.1.2019

Felix 9kk

Meidän touhottaja täytti tänään jo yhdeksän kuukautta!! Hän on kuluneen kuukauden aikana oppinut ainakin istumaan tukevasti ja osaa mennä istumaan, taputtamaan ja perjantaina hän alkoi konttaamaan pidempiä matkoja useasti päivän aikana kun ennen hän saattoi kontata pari askelta ja jatkoi ryömien. Ja itseasiassa tänään hän seisoi ilman tukea hetken aikaa. Joulukuun viimeisenä päivänä hänelle puhkesi toinen alahammas ja hänellä on edelleen ne kaksi hammasta, eikä uusia ole tällä hetkellä näkyvissä.

Koitin tällä viikolla itse punnita Felixiä, koska hän tuntuu hurjasti paljon painavammalta! Punnitsin hänet sylissäni ja sitten laitoin hänet yksin istumaan vaa'alle ja molemmilla tavoilla vaaka näytti noin 10kiloa. 8kk neuvolassa hän oli 9285g, joten paljon hän on kuukaudessa taas ottanut painoa.

Jonilla alkoi perjantaina viikon loma, joten aloitimme sen kunniaksi unikoulun, koska Felix on edelleen nukahtanut tissille ja herännyt viimeiset pari viikkoa vieläkin 1-2x yössä tissille, mikä on ihan ok, mutta haluan silti tästä yöllisestä tissistä ja siihen nukahtamisesta jo eroon. Palaan tähän aiheeseen erikseen myöhemmin, mutta sen sanon että kaksi ensimmäistä yötä on ainakin mennyt hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti