31.12.2017

Vuoden 2017 tavoitteiden onnistuminen

Olen molempina blogi vuosina kirjoittanut vuoden vaihteessa kuluneen vuoden tavoitteiden onnistumisesta jotka mietin itselleni vuoden alussa. Nyt on taas sen aika! Tavoitteet oli taas aika realistiset ja näin ollen onnistumisprosentti oli aika suuri, mikä on hyvä juttu. Vuosikatsaus blogivuoteen tulee perinteisesti 5. tammikuuta, sillä silloin on blogini synttärit, joten on hyvä silloin käydä vuosi läpi.

Kuva vuodelta 2015

Ylläpidä liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota
 - Heinäkuuhun asti meni hyvin, mutta sen jälkeen liikunnan määrä on harventunut. Salijäsenyys on edelleen voimassa ja nyt kun kotisali vaihtuu (vanha loppuu ja rakennettiin uusi tilalle) niin täytyyhän se käydä testaamassa ja muutenkin käydä pitämässä kroppa kunnossa jo tulevaa synnytystäkin varten.

Ei turhaa herkuttelua
- En tosiaan harrastanut turhaa herkuttelua, näin vuoden loppua kohden enemmän, mutta täytyy sekin lopettaa.

Tapaa kavereita enemmän
-  Ainakin osaa kavereista näin enemmän ja olen saanut uusia kavereita joiden kanssa on sovittu, että nähdään noin kerran kuussa (viime kuusta lähtien..).

 Lopeta/vähennä vaatteiden osto ja heräteostot
- Melkein voisi sanoa, että on menty ääripäästä toiseen :D Haluan kaikesta turhasta eroon, tavarat/vaatteet saa herkästi lähtöpassin. Niin paljon tavaraa ja vaatetta lähti pois kun muutettiin takaisin kotiin! Taisin karsia myös vanhempienikin kaapit rankalla kädellä.. ;)

 Ota tatuointi
- Otin! Olen todella tyytyväinen pöllööni. Otin tatuoinnin 8. heinäkuuta ja tästä alkoi liikunnan määrän vähentyminen kun piti parannella ja pitää sen takia taukoa. Tämän ajan varasin aika extempore ja ensin meinasin mennä pari viikkoa ennen häitä, mutta siirsin sen onneksi heinäkuuhun ettei hääkuvista paista tuore ja huomattavasti tummempi tatuointi verrattuna vanhoihin.

Nauti häistä ja älä stressaa turhasta
- Nautin täysillä, enkä mielestäni stressannut ennen enkä sinä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti