11.12.2017

Omat joululahjatoiveet

Aloin pohtia mitä itse toivoisin joululahjaksi kun kyselyitä on tullut. Pohdin aika pitkään mitkä olisi sellaisia tarvittavia juttuja ja keksinkin muutaman. Mielestäni joulussa ei ole enää tärkeintä lahjat, mutta silti niitä aina saa, joten pakko näitä omia toiveitakin on pohtia. Erinlaiset kynttilät on mulle aina hyvä lahja, koska ne tulee poltettua eikä ainakaan jää kaapin perälle lojumaan, joten jos ei muuta keksi niin niitä voi aina antaa! 



1. Uusi päiväpeitto, koska uusi sänky on leveämpi ja korkeampi, joten vanha päiväpeitto ei enää käy. Värinä vaaleanharmaa tai valkoinen, joka yhdistyy tässä, koska on käännetttävä. Koko 260x260cm voisi olla sopiva.
https://www.jotex.fi/matilda/matilda-paivapeite-parisankyyn-260x260-cm/1041161-03

2. Meidän tiskialtaasta puuttuu vielä pidike tiskirätille joka on ihan must! Joko mustan tai kromin värisenä, kumpikin käy.
https://www.coolstuff.fi/Magisso-keittioliinateline

3. Escadan hajuvesi. Tätä hajuvettä mulla on ollut ennenkin, mutta se on päässyt loppumaan. Mulla on muutenkin useampi Escadan kesäinen tuoksu, joten tätä ei niin kesäistä tuoksua pitäisi saada!
https://www.sokos.fi/fi/sokos/escada-magnetism-edp-tuoksu-25-ml

4. Isohko vaalea laukku. Olen muutaman kerran ihastellut tätä Gina Tricotissa, mutta en ole viitsinyt ostaa, koska laukkuja kuitenkin löytyy aikamoinen kokoelma, mutta iso vaalea puuttuu!
https://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/muut/asusteet/laukut-lompakot/hanna-laukku/prod782763790.html?nosto=productpage-nosto-1

5. Tuikkuja ja ulos lyhtyihin sopivia kynttilöitä ei ole koskaan liikaa! Niitä tulee nyt poltettua ja paljon.
http://www.havi.fi/blog/tuote/havi-tuikku/

6. Lahjakortit. Kuva jäi puuttumaan kollaasista, mutta lahjakortit oikeastaan mihin tahansa on aina tervetulleita. Löydän varmasti jotain ostettavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti