10.12.2017

Meille on tulossa POIKA

Rakenneultra oli tosiaan jo viime viikolla ja siellä selvisi että pikkuisella on kaikki rakenteet kohdillaan ja muutenkin kaikki näytti olevan hyvin. Lopussa katsottiin näkyykö sukupuolta ja pojaltahan hän näytti! Eli tekemäni leikkimieliset sukupuolitestit oli tällä kertaa väärässä, paitsi kiinalainen syntymäkalenteri. Tämä odotus ja muutenkin tuleva vauva-arki tuntuu nyt todemmalta kun voi kuvitella ja nähdä mielessään pienen pojan, eikä vain vauvaa.

Pääsin myös viime viikolla ylimääräiseen ultraan ja toimin "opetusmateriaalina". Siellä oli jotain opiskelijoita, joille opetettiin etenkin sydämen ultrausta ja yksi opiskelijoista suoritti näytön. Palkinnoksi opetusmateriaalina olemisesta sain pikkuiselle villasukat, kudotun mustekalan ja pääsin nopeaan 4D ultraan! Esamiina oli lähes naama kiinni istukassa, mutta saatiin kuitenkin muutamat hyvät kuvat muistoksi.

Rakenneultran jälkeen uskalsin myös julkistaa vauvauutisen myös somessa lopuille tutuille. Nyt olen kaupoissakin uskaltanut jo katsella vauvan vaatteita kun tietää kummalle niitä katsoo. Muutaman kivan bodyn ja housut olen löytänyt, mutta pakko sanoa, että suurin osa on selkeästi tytöille suunnattuja! Ei tule ainakaan kaupoissa valinnan vaikeutta.. :D Täytynee myöhemmin perehtyä nettikauppojen valikoimaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti