12.3.2017

Viikonlopun touhuja

Tänä viikonloppuna mun serkku tuli yökylään ja perjantaina me käytiin ensin syömässä Splizzeriassa ja sen jälkeen mentiin hohtogolffiin. Kummassakin olen käynyt kerran aiemmin ja ne ei ihan vakuuttanut ekalla kerralla, mutta nyt jäi paremmat kokemukset kummastakin. Lauantaina esittelin vielä meidän keskeneräistä kotia ennenkuin sanottiin heipat. Sen jälkeen kävin vielä isoveljeni luona iltapäivä kaffella.


Kävin vielä muutamassa kaupassa, koska päätin antaa pienet lahjat vanhemmilleni. Isälle piti ostaa kesää varten mökille toinen huopainen tölkin "cooler", mutta en löytänyt sellaista enää mistään! Joten, jouduin antamaan pelkän juoman. Annan sitten jälkikäteen huopaisen coolerin, mikäli vaan löydän sellaisen vielä. Äidille annoin keittiövaa'an, koska tiesin ettei hänellä sellaista ole ja pääsen itsekkin vähän hyötymään siitä, koska omani on varastossa remontin takia..


Kaiken kaikkiaan oli taas kiva ja hieman erinlainen viikonloppu. Tänään ainakin aion käydä läpi tavaroitani ja heittää pois tarpeetonta. Katsotaan mitä muuta tälle päivälle keksin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti