13.3.2017

REMONTTI: Missä mennään nyt?

Remontti on edennyt nyt ihan hyvää vauhtia. Tammikuussa vielä pohdiskeltiin vessojen laatta valintoja, kuitenkin pian sen jälkeen molemmat wc:t saatiin laatoitettua. Päädyttiin laittamaan molemmat wc:t samanlaisiksi, jotta sama linja jatkuu. Saumauksia ei olla vielä tehty. Seuraavaksi laatoitetaan kph ja lattiat saunasta ja kodinhoitohuonesta. Ei olla vielä ihan päätetty, että laatoitetaanko nekin itse.. Saunan ja kph:n uudet ovet on asennettu paikoilleen, tai saattaa olla, että ovet nostetaan hetkeksi pois laatoituksen ajaksi, mutta on ainakin karmit paikallaan.

Isompi wc. Tuo alin tyhjä rivi on myös kaakeloitu.
Lattia, katot ja khh:n seinät on myös noudettu ja näin ollen päätetty. Lattiaksi valikoitui harmaa tammi, koska muut harmaan sävyiset laminaatit oli mielestäni liian harmaita ja voi alkaa helpoiten kyllästyttämään. Katoksi valittiin kapeampi valkoinen paneeli, mahdollisimman tasainen. En pidä paneelikatoista ollenkaan, joten oli pakko valita mahdollisimman neutraali ja vähä syinen paneeli. Kodinhoitohuoneen seinät tulee kuitenkin paneelilla, siihen valittiin valkoinen paneeli, jossa näkyy enemmän puun syyt ja jää pontti näkyviin paneelien väliin.

Vasemmalla saunan ovi ja oikea vie kodinhoitohuoneeseen.
Ollaan myös valittu/tilattu keittiö, kodinhoitohuoneen kaapistot ja molempien vessojen kalusteet. Vessojen kalusteet tulee 14.3., keittiön ja kodinhoitohuoneen tulee 15.3. Keittiöön täytyy hankkia enää liesituuletin ja lavuaari, koska valitsemamme lavuaari vedettiinkin pois markkinoilta, ainakin toistaiseksi, eikä olla vielä löydetty toista mieleistä.

Tässä on vasta maalatut keittiön seinät ja pikku wc:n laatoitus myös hieman näkyy.
Hiottu ja kitattu on paljon, pohjamaalilla on melkein kaikki seinät jo kertaalleen maalattu ja tapetit/maalit on aika pitkälti valittu. Eteinen maalataan vaalealla harmaalla, keittiön ja meidän makuuhuoneen tapetit on päätetty, mutta ei olla vielä tilattu niitä. Olohuoneeseen tulee myös tapetti, mutta se onkin ainut mitä ei olla ihan päätetty. Yksi tapetti on miehen mieleen, mutta en ole varma pidänkö siitä.. Täytyy hetki miettiä, ettei tule huti ostosta. Kaksi muuta makuuhuonetta jätetään varmaan toistaiseksi vain valkoiseksi ja tuulieteinen myös.

1 kommentti:

  1. Todella kivan näköiset wc:t ovat tulossa teille, varsinkin tuo sininen linja ylöspäin seinää on oikein kivannäköinen. Mekin juuri remontoimme meidän wc:tä ja mietimme laattaideoita, niin tuonhan tyylinen voisi sopia meillekin oikein hyvin. Meidän pitää vaan huomioida remontissa, että saamme meidän lapselle wc-nostimen myös mahdutettua.

    VastaaPoista