8.2.2017

Uusia kosmetiikkatuotteita

Tilasin itselleni uusia koskemtiikkatuotteita - luomivärin, eyelinerin ja huultenrajauskynän. En ole ennen kokeillut näitä tuotteita tai vastaavia tältä merkiltä. Toivottovasti laatu on hyvää, kun hintakin oli niin alhainen. Voin meikata näillä meikeillä joku kerta ja jakaa sitten kuvan käyttökokemuksen kera.

Oma pinkki huultenrajauskynäni on aika loppu, joten päätin kokeilla tätä ja mun onneksi väri on lähes sama mitä aiemmassakin kynässä. Tuo luomiväri näytti muuten niin hyvältä, joten päätin testata. Toivottavasti on riittävästi pigmenttiä ja pysyvyyttä.

Eyeleneriä päätin myös kokeilla, koska olen käytännössä aina käyttänyt H&M:n mustaa Dib Eyelineriä, mutta kun olin joulun jälkeen menossa ostamaan uutta, niin ei niitä ollut! Kolusin kaikki lähi H&M:ät mukaan lukien internetin, mutta turhaan. Sitä ei kai enää valmisteta? Sain livboxista aikaan jonkun eyelinerin, mutta en tykkää siitä ollenkaan. Minulle sopii paremmin tuollainen dipattava versio, kuin "kynä" mallinen. Tämä eyeliner ei välttämättä pääse arkikäyttöön, koska huomasin että siinä on vähän glitteriä mukana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti