26.2.2017

HÄÄT: Kutsut valmiina lähtöön

 
Sain kuin sainkin kutsut vihdoin valmiiksi. Koko ajan tuli muuttujia, minkä takia kutsujen teko venyi mahdottoman pitkäksi. Mutta, nyt koittaa se aika kun kutsut saa viedä postiin. Piti viedä ne jo tänään, mutta kirjekuorien sulkemisessa oli suuria ongelmia, joten en halunnut viedä niitä yöksi lojumaan (kosteaan?) postilaatikkoon, kun ne ei kuitenkaan sunnuntaina lähde sieltä eteenpäin. Kutsut viedään siis huomenna maanantaina ennenkuin postilaatikot tyhjennetään, joten toivottavasti ovat perillä tiistai-keskiviikkona?


Kutsuja lähtee 34kpl, tein niitä silti muutaman ylimääräisen itsellekkin muistoksi. Ihan inhimillinen määrä näin itse tekevälle. Kutsut tulostettiin A4 helmiäiskartongin molemmille puolille ja sitten leikkasin kartongin kahteen osaan. Yhdestä kartongista tuli kaksi kutsua. Leikkasin yhden viikonlopun näitä glitter suikaleita, muistaakseni yhteensä noin 135kpl.


Sitten teippasin 2-puolisella teipillä kutsun molempien puolien reunoihin yhdet suikaleet. Kun ne oli kaikki laitettu niin kiinnitin muutamat timantit/helmet viralliselle kutsu puolelle. Kutsuissa on ainakin säihkettä ja glitteriä riittävästi.


Viimeiseksi oli tietty kutsujen laitto kirjekuoriin ja kuorien sulkeminen. Koitettiin sulkea kuoret nuolemalla, kastetulla sienellä ja liimapuikolla, mutta mikään mainituista ei oikein tahtonut onnistua! Onneksi kuoria oli muutama ylimääräinen, koska muutamalle oli pakko kirjoittaa kokonaan uudet kirjekuoret. Tuntuu ihan kummalliselta, että miksi ne pysyi noin huonosti. Onneksi nyt kaikki kuoret on edes suht koht hyvin kiinni. Toivottavasti perille ei mene vain kuoret!
Kun oli varmistettu kuorien kiinni pitävyys, niin uskalsin teipata postimerkit ja meidän nimillä ja päivämäärällä olevat kirjeensulkijatarrat.



Itse olen erittäin tyytyväinen kutsujen ulkonäköön. Omaa silmää ne miellyttää todella paljon. Varsinkin kun en ole mikään paras askartelussa. Näissäkin on paljonkin eroja keskenään, uniikkeja kappaleita jokainen. Mutta, kaikki jotka minut tuntee, tietää etten ole mestari näissä, joten siihen nähden suoriuduin mielestäni oikein hyvin!

Toivottavasti kutsut löytävät perille oikeisiin osoitteisiin. Nyt sitten aletaan odottelemaan ilmoittautumisia.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti