30.1.2016

Tapahtumien kirjausta

Tänään oltiin äitini kanssa häämessuilla logomossa, sain paljon esitteitä ja luettavaa! Onneksi tuleviin häihin on vielä aikaa ja yksi remonttikin välissä, joten on hyvä aloittaa näin ajoissa.

Helmikuussa onkin ohjelmaa nimittäin parin koulu jutun deadline, rakennusmessut, Teneriffan matka ja iskän kuuskymppiset! Teneriffan matkasta en olekkaan tainnut täällä mainita vaikka varattiin matka jo alku syksystä. Mennään sinne siis juhlistamaan isäni pyöreitä ja matkaan meitä lähtee vain minä ja mun vanhemmat, harmikseni veljeni ei pääse mukaan töidensä takia.. Pakkaamaan en oo vielä alkanut, mutta kohta täytyy alkaa tekemään listaa pakattavista tavaroista!

Huhtikuulle varattiin mun serkun kanssa päivä Tukholmassa risteily, en malta odottaa! Ja tässä maalis-huhtikuussa pitäisi mennä testaamaan Live Exit Games ja elokuvateatteriin tulee hyvältä vaikuttavia leffoja. Paljon siis on menoa kevään mittaan, tulee kesä ja remppa ainakin nopeammin!


Häämessujen jälkeen käytiin Niskassa syömässä, oli muuten äärettömän hyvää pizzaa. Suosittelen. Samalla reissulla tein myös erittäin kivat löydöt nimittäin lyhyt musta trenssi ja vaaleanpunainen pienempi laukku tarttui mukaan! Vaaleanpunainen laukku oli erittäin söpö ja vielä -70% alennuksessa.

Pian blogi siis pursuaa remontti- ja hääjuttuja, joten jos joku tätä lukee niin kaikki remonttiin ja häihin liittyvät vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! KIITOS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti