5.1.2016

Blogin vuosipäivä

Muistan kun vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen tekstini tänne ja mietin pitkään miten aloittaisin ja olenko varma tästä. Bloggaaminen houkutti jo pitkään ennen sen aloittamista, mutta en jostain syystä kehdannut aloittaa omaa nettipäiväkirjaa. Onneksi kuitenkin aloitin! Bloggaamisesta on tullut rakas harrastus, toisinaan on pää täynnä ideoita joista kirjoittaa ja välillä pää lyö tyhjää.. Heti alkuun seuraajia oli muutama ja tuli kommenttejakin, yhteensä 12kpl, sitten hävisi vähäiset kommentoijat ja seuraajat. Tietysti vähän harmitti, koska oli mukavaa kuulla jos joku piti reseptistäni ja päätti sen perusteella leipoa itsekkin. Olen silti jatkanut kirjoittamista samalla temmolla.

Kirjoitin ensimmäisen vuoteni aikana 82 postausta, pyrin pistämään paremmaksi seuraavana blogi vuonna. Nyt lyhyt katsaus ensimmäiseen blogi vuoteeni!

Tammikuussa isossa roolissa oli tupakoinnin lopettaminen ja viisaudenhampaan leikkaus, niistä syntyi paljon ajatuksia joista oli hyvä kirjoittaa ylös.

Helmikuussa intoilin kynsitarvikkeista ja leipomisesta ja muutenkin hyvästäolosta.

Maaliskuussa oli vähän hiljaisempaa ja pohdin sopiiko silmälasit itselleni ja oli mukavia illanviettoja.

Huhtikuussa olin Helsingissä ja risteilyllä ja projekti liikunta otti tuulta alleen.

Toukokuun alussa alkoi taas hampaat vaivata ja aloin tekemään asuntoesittelyä asunnostani.

Kesäkuussa jatkoin asuntoni esittelyä ja pohdin miten minulla menee.

Heinäkuussa oli paljon ohjelmaa kesäloma, häät, ruisrock, road trip ja aloitettiin rakentamaan vaatehuonetta mieheni asuntoon.

Kuva roadtripiltä Vaasasta

Elokuussa intoilin kun kasvattamani yrtit onnistui, vaatehuone valmistui ja muutin pois ensimmäisestä omasta kodistani.

Syyskuussa totuttelin asumaan uudessa kodissa yhdessä mieheni kanssa, aloitin uudessa työpaikassa erillä alalla ja opiskelut alkoi samalla, otin kuntosali jäsenyyden ja vietin 22-vuotis syntymäpäiviä.

Lokakuussa oli paljon kiireitä jotka vei suurimman osan ajasta, mutta ehdin kokeilla ensimmäistä kertaa kynsitarroja ja tehdä illallista.

Marraskuussa tein ensimmäistä kertaa geelikynnet toiselle, leivoin taivaallisen hyvää juustokakkua ja piparimuffineita.

Joulukuussa muutettiin ja sain tehtyä asuntoesittelyt viime asunnosta, vietin rauhallisen joulun ja kihlauduin ja kertasin kuluneen vuoden tavoitteet.

Sivun katselujen koko historia 2 288 tällä hetkellä.

Top 3 katsotuimmat postaukseni on:
1. Murheenkryyni
2. Viisaudenhammas
3. Vanilja-valkosuklaajuustokakku

Kaksi ensimmäistä postausta käsittelee hampaita, joten voimme päätellä, että hampaat kiinnostavat ja ovat ajankohtaisia lähes aina.. :D (Tekstiin on upotettu linkkejä postauksiin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti