6.1.2016

DC-Fix keittiössä

Kerroin aiemmin nykyisen talomme olevan rakennettu 70-luvulla ja materiaalit on sen mukaiset. Minua häiritsi eniten keittiön synkkyys ja koska remontti alkaa vasta keväällä päätin heti että laitan d-c-fixiä keittiön punaisille tasoille, niin saa siitäkin kokemusta ja hillitymmän keittiön noin neljäksi kuukaudeksi. Nyt turkoosi takaseinäkään ei näytä hullummalta kun ei ole punaista rinnalla.

Olen nähnyt paljon ennen ja jälkeen kuvia fixin laitosta ja lukenut kokemuksia, se on näyttänyt todella helpolta ruudun takaa. Ensin mietittiin hetki miten meidän kannattaisi aloittaa, alku lähti huonosti, mutta pian saatiin oma tyyli millä meni oikein kivasti ja suhteellisen nopeastikkin, meillä meni noin pari tuntia yhteensä.

Ilmakupliin käytin nuolijaa ja muuten laitoin ihan vain käden kanssa. Leikkaukseen käytettiin mattopuukkoa. Vähillä tarvikkeilla pärjättiin. Ilmakupliakaan ei syntynyt enää alun jälkeen, kun sain hyvän taktiikan laittoon, maltti on valttia tässäkin!

ENNEN JÄLKEEN
Mielestäni lopputulos on huikea! Olen niin tyytyväinen että päätin kokeilla vaikka pian keittiö puretaankin. Pienellä summalla saa kyllä ihmeitä aikaan ja en yhtään ihmettele miksi niin moni suosii tätä. Itse en kyllä lähtisi kaappien ovia fixaamaan, mutta tälläiset tasaiset pöydät menee.

Mitä pidätte muutoksesta?

2 kommenttia: