26.8.2015

Projekti vaatehuone - Valmis

Vaatehuone on siis valmistunut ja se on ihana! Vaatehuone oikeastaan valmistui jo pari viikkoa sitten, nyt vasta ehtisin päivittelemään tänne. Uusi vaatehuone täyttyy päivä päivältä ja vanha tyhjenee.. Paljon vaatteita karsiutuu matkalla pois ja vien niitä myyntiin lauantaina 29.8. Lausteen salen edustalle! Paljon uusia ja vähän käytettyjä vaatteita parilla eurolla, joten kaikki shoppailemaan! :)

Uusi vaatehuone on järkevämpi ja yleisesti siistimpi kun tämä edellinen, silti se tuntuu pienemmältä, koska siellä ei ole vielä kaikki ja kaikki ei tule mitenkäänpäin mahtumaan järkevästi! Vaikka jo kolme isoa kassilista olen karsinut tavaraa. Asiaan vaikuttaa tietty se että siellä on kahden tavarat eikä yhden niinkuin täällä..

Vaatehuone ikkunan edestä katsottuna
Tohon tyhjälle seinustalle tuli kokovartalopeilillä varustettu korukaappi, se on tosi hieno ja ennen kaikkea kätevä! Ei pitäisi korujen enää olla aina solmussa kun ottaa jonkun sieltä. Korukaapin yläpuolelle saatetaan laittaa vielä pari hyllyä, mutta saa nähdä. Tällä mennään nyt ja koitan saada ängettyä kaikki tavarani sinne ja tarpeen tullen laitan lisään myyntiin mitä en muutenkaan käytä..

Vaatehuone osa 1
Vaatehuone osa 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti