2.4.2015

Helsingissä

Viikonloppuna oltiin siis Helsingissä. Mun serkku muutti sinne viime vuoden puolella, joten nyt oli korkee aika mennä visiitille, sopivasti miehellänikin oli omat menonsa samana viikonloppuna Helsingissä, niin päästiin hyvin autolla molemmat. Kuvia ei tullut paljoa oteltua, koska unohdin kameran kotiin, Salon kohdalla muistaakseni vasta huomasin. Perjantai-ilta meni kaupassa käyden, kuulumisia vaihdellen ja tietty kynsiä lakaten!


Lauantaina lähdettiin hyvissä ajoin shoppailemaan kamppiin ja foorumiin myös kahviteltiin fazerilla ja syötiin kiireessä hesellä! Tuli yllättäin kiire, koska huomattiin että oltiin oltu jo matkassa reilu 5h ja tukkuun oli vielä päästävä ja piti alkaa jo valmistautumaan illan reiveihin!

Mentiin siis Helsingin The Circukseen reiveihin, siellä esiintyi Fleming ja Shakta. Soundimaailma ja tunnelma oli kohillaan! Nämä oli mun toiset reivit ja mun serkun ensimmäiset ja ollaan varmasti menossa uudestaankin.


Yöllä sekotti kellojen siirto ja herättiin siihen kun mieheni kolkutteli ovella noin kello 12, siitä sitten äkkiä kamat kasaan ja aamupalan kimppuun, koska halusin ehdottomasti käydä itiksen new yorkerissa. Mentiin sinne autolla niin päästiin lähtemään suoraan kotiin siinä neljän aikoihin.

Ostoksiin olen tyytyväinen, ei tullut ostettua mitään turhaa. Otin pienet sneak peek kuvat, vaatteet varmasti näkyy paremmin myöhemmin asukuvien muodossa.


Aurinkolaseissa on kultaiset sangat ja nuo siniset on shortsit toisin kun vasemmalla olevat on ihan farkut. 

Ohut neule/jakku, mekko, toppi, pari kynsilakkaa ja glitter luomivärikynä

Loppuun vielä kuva itiksen parkkihallista kun oon niin tyytyväinen reissuun ja myös innolla palaamaassa kotiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti