6.4.2015

Grace

Viikonloppuna oltiin siis laivalla, viking linella. Matka meni hyvin ja seura oli loistavaa. Ensimmäistä kertaa vietin yöni hytissä missä oli kerrossänkyjen sijaan parisänky! Siinä oli itse asiassa tosi hyvä nukkua ja tyynyjä oli paljon, luxusta.

Molempina päivinä syötiin Frank'sissa, ruoka oli taas oikein hyvää ja kokeilin vohvelivoileipä salaattia kylmäsavustetulla lohella! Pakko tehdä sitä joskus kotonakin. Kuva on todella huono ja ei päästä annosta oikeuksiinsa, mutta näkee siitä nyt noin suur piirteisesti!


Seuraavana päivänä tehtiin ostokset, ostin ensimmäistä kertaa Victoria's Secretiltä ja mukaan tarttui ihanan tuoksuinen hajuvesi, ihanalla pullolla. Taxfreestä ostin vain essie kynsilakan, koska siellä se on ainakin 5€ halvempaa kun maissa. Alusvaatteitakin tarttui mukaan molemmista kaupoista, eli aika minimalistiset ostokset ja hyvä niin.

Rakastuin tähänkin!



Laivalle tein tietty uuden lakkauksen ja tykästyin tähän kovin, seuraavaksi voisin tehdä saman ja kokeilla eri väreillä, varmaan mun uudella essiellä!


Toisena päivänä päällä oli mukavaksi todetut vaatteet ja uusi laukku sekä kengät. Kaiken kaikkiaan reissu oli mukava, eikä käynyt aika pitkäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti