23.3.2015

14 & 21

Ajassa hieman taaksepäin ja mennään parin viime viikonlopun tunnelmiin. Eli lauantaina 14.3 oli odotettu amerikkalainen iltama ystävä pariskunnan hostaamana. Edellisellä kerralla teemana oli sushi! Syötiin hyvin, pelattiin, juotiin kuplivaa, ei muuta tarvitakkaan! Kiitos.


Mä tyhmänä en uskonut ja päälle valikoitui paita ilman resoreita.. Illasta ei ole kuvia, mutta jälkiruuasta onkin - rocky road poppareita! Nam. Saatiin kotiin viemisiksi niin nappasin kuvan!


Viime viikon lauantaina mentiin mun miehen kanssa kattomaan Jaakko Saariluoma stand uppia. Ostin liput jo joululahjaksi. Ennen keikkaa mentiin kerttuun syömään, molemmilla ensimmäinen kerta siellä ja oli hyvää, mennään varmasti toistekkin. Jaskasta sen verran että yllätyin positiivisesti, vaikka Jaska on paljon ollu viihde ohjelmissa en silti odottanut että hän on stand upin taitaja. Suosittelen kaikkia menemään tälle kiertueelle ellei ole omalla paikkakunnalla jo esiintynyt.


Mieheni annos


Lauantaisen asu ja pakko ihmetellä taas ääneen että mikä tää mun taaksepäin nojautuminen on?! Mun täytyy alkaa keskittymään enemmän tohon jos se joskus juurtuis että ei, ei näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti