1.2.2015

Vklp

Perjantaina oltiin vaan kotona raskaan työviikon jälkeen ja olin innoissani siitä että tuli täyteen 2 viikkoa ilman tupakkaa! Jos rehellisiä ollaan en olis uskonu että pystyn, koska alussa omaa tahtoa ei ollut. En olis päässy tähän asti ellei mulla olis ollu nii montaa tukijaa ja tsempparia, ne sai mut jaksamaan. Tää lopetus prosessi ei suinkaan oo vielä ohi, että vois huokasta helpotuksesta, mutta pari viikkoa on mulle jo hyvä etappi! Varmasti pahimmat tulee olemaan juhlat yms. Ajattelinkin testata että juon kotona muutaman siiderin ja kokeilen alkaako tehdä mieli enemmän, kotona se on helpompi olla menemättä, luulisin.

Lauantaina mentiin kaupoille, syömään ja leffaan katsomaan viikossa aikuiseksi. Se oli ihan ok, mutta odotin enemmän jotain muuta. Päivällä napsattiin kuvia päivän asusta ja uudesta takista minkä kanssa en lähtenyt liikenteeseen, se on enemmänkin kevät/syksy takki.








Leikkaus haavakin on alkanut kiusaamaan, kolme päivää meni ilman särkylääkettä, mutta eilen ja tänään on tarvinnut taas ottaa.. Nyt yritän keksiä tälle päivälle jotain ohjelmaa tai edes kyläilyä!

Oikein hyvää alkanutta helmikuuta kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hups meni pielee edellinen komma :D En löytäny sua faces, pyydä mua siel kaveriks? :)

    VastaaPoista