24.1.2015

Kynsijuttuja

Ajattelin kirjoittaa kuulumisia kuluneelta viikolta, koska tämäkin viikonloppu menee hampaan parantelussa, rauhallisesti leffojen kera kotona. Eli kuva materiaalia käytännössä nolla ja kerrottavaa mistään nolla. Keksin kuitenkin jotain nimittäin....

Alku viikolla laitoin paljon kynsi juttuja tilaukseen kahdesta eri osoitteesta, mun onneksi torstaina kotiutui ensimmäinen satsi. Syynä varmaankin se että ne tulivat Helsingistä, eikä Kiinasta, niinkuin toinen satsi. Tilasin uv cleanserin, hedelmäöljyn kynsinauhoille, akryylin ja uv geelin poistoaineen ja kynsilakankorjauskynän. Tuo hedelmäöljy on vadelman hajuinen ja tuoksuu syötävän hyvälle!
Toivottavasti pääsen pian testaamaan kaikkia kynsi juttuja mitä on tullut nyt hankittua. Haluan monipuoliset tavarat ensin, etten kesken kaiken huomaa jonkin oleellisen puuttuvan. Varmaan myös huomaan jonkun olevan täysin turhake.. Odotankin innolla toisen paketin saapumista, sitten tarvitsee vain varata aikaa ja ehkä joku malli? Tai sitten harjoittelen itselleni ensin, vaikkakin se on vaikeampaa, mun mielestä.



Kuvasin myös viikolla tekemäni kynnet. En ole pitkään aikaan käyttänyt sinistä kynsissä, nyt ajattelin repäistä ja laittaa. Helppo ja nopea. Ensi kertaa käytin puolikuun muotoista sapluunaa.



Tupakoinnista vielä muutama sananen.. Oon nyt ollu viikon ja yhden päivän polttamatta! Mahtavaa. Tiukkaa on ollut ja tulee varmasti olemaan, tää on jo hyvä alku. Kirjoitan paperille 20€ ja aina kun on uusi viikko mennyt ilman laitan 20€ "setelin" kulhoon. Voin sitten laskeskella parin kuukauden päästä kertynyttä summaa. Ajattelin kahdenkympin olevan aika realistinen summa viikkoa kohden mikä säästyy. Se saanee toimia lisä motivaattorina! Ehkä myös noi kynsitarvike tilaukset toimii palkintona tästä ekasta viikosta. :)

Onko täällä muita kynsien harrastajia? Vinkkejä saa antaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti