5.1.2015

Tervetuloa

Moikka! Olen 21-vuotias nuori naisen alku Turusta. Sen enempää en itseäni nyt esittele, varmasti ajan kanssa tulee kaikkea oleellista tietoa ja kertomusta itsestäni. Kerron mielummin alkuun miksi perustin blogin ja mistä sen nimi tulee.

Päätin siis alkaa kirjoittamaan blogia että saisin toteutettua omia tavoitteitani ja pystyisin tallentamaan paremmin mahdollisia tulevia projekteja. Päiväkirjaan kun ei tule liitettyä kuvia niin tämä toimii mainiosti. Projekteista tulee lisää myöhemmin.

Mitäs sitten? - Nimi tuli mieleeni yksi ilta kun en saanut unta millään ja nimihän sopii täysin muhun. Aina kun saan jotain valmiiksi, ohjelma loppuu tai mitä tahansa niin kysyn mitäs sitten? Koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain tai joku projekti olla tekeillä. Siksi tää blogi on varmasti hyvä juttu mulle niin on koko ajan jotain työn alla. Tykkään kuitenkin myös vaan olla, enkä todellakaan halua koko ajan olla tekemässä jotain. Arkisin työt ainakin vie suuren osan ajasta ja energiasta.

Blogissa tullaan näkemään laidasta laitaan juttuja mm. vaatteista, sisustuksesta, leivonnasta ja niistä salamyhkäisistä projekteista.

Nyt on vaniljasydämet uunissa ja mietin mitäs sitten? 
Se jäänee toistaiseksi arvoitukseksi.


Blogin ensimmäiseksi kuvaksi valikoitui lauantaina otettu hyvä laatuinen kännykkä kuva.
Jatkossa enemmän nähdään kameralla otettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti