29.11.2022

Isänpäivä 13.11.

Tämän vuoden isänpäivä oli päivä siinä missä muutkin, koska oltiin vain omalla porukalla kotona. Olen kahtena aiempana vuonna kutsunut molempien vanhemmat meille viettämään isänpäivää, mutta tänä vuonna en kutsunut sillä mun isällä oli vielä koronan oireita ja Jonin isä oli juuri ollut jalkaleikkauksessa eikä pystynyt vielä ajamaan. Eikä meidän perheessäkään kaikki terveitä ollut sillä Joni oli ollut silloin jo puolitoista viikkoa kipeä, Felixillä vuosi nenä ja Alexilla oli nenän vuodon lisäksi toisessa korvassa korvatulehdus. 

Poikien kanssa tehtiin Jonille aamupala sänkyyn, karjalanpiirakoita, paistettua munaa ja testiin pääsi kiivimarjat. Pojat antoi samalla lahjat jotka oli tehneet päiväkodissa. Alex oli tehnyt kortin ja Felix pienen lahjan missä oli sarvikuono "avaimenperä" tehtynä jostain massasta. Me tehtiin pappoille korteiksi hämähäkit Felixin toiveesta, tai no hän olisi halunnut tehdä skorpionit, mutta en osannut auttaa niiden teossa, joten päädyttiin hämähäkkeihin. Lounaan jälkeen kilisteltiin lasten skumpalla. 

Perjantaina Joni pääsi myös päiväkotiin isänpäiväaamiaiselle. He menivät koko poppoo aamiaiselle Alexin ryhmän puolelle. Tämä oli toinen isänpäiväaamiainen jolle pääsi päiväkotiin kun koronan takia nämäkin oli tauolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti