30.8.2022

Kesälomat ohi

Kun Felixin kesälomaa oli kulunut puolet heinäkuussa niin kerroin mitä kaikkea ollaan siihen mennessä tehty ja nyt hänen kesäloma päättyi eilen niin on aika kertoa mitä kaikkea ollaan loppulomalla puuhailtu. Felixin loma venyi 11-viikkoiseksi kun piti olla 8-viikkoa. Jonin kesäloman toinen osio alkoi juuri kun Felixin loman piti loppua niin ei viety häntä sitten päiväkotiin kun meillä oli kaikkea kivaa tiedossa. 
 
Felix pääsi ensimmäistä kertaa bussin kyytiin kun käytiin Turun keskustassa syömässä Pincho Nationissa mun vanhempien ja veljen kanssa. 


Tivoli seiterä tuli Raisioon ja käytiin myös siellä, Jonin isä tuli meidän mukaan. Tivolin jälkeen käytiin myllyssä vohveleilla.

Yhtenä maanantaina mentiin extempore mun isän ja Felixin kanssa Turun linnaan. Linna on iso ja kierrettävää riittää, mutta Felix jaksoi hienosti kävellä ja katsella. Loppua kohden meillä alkoi tulla kiire kun meidän piti olla kotona tiettynä aikana kun mulla alkoi ystävän kanssa kirppispaikka niin piti mennä viemään vaatteita kirppikselle. Meillä oli viikon paikka puoliksi ja molemmat saimme hyvin myytyä!
 
 
Olen käynyt lähes joka vuosi mun isän kanssa sirkus finlandiassa ja nyt kun Felix on yli 4v niin hän pääsi ensimmäistä kertaa meidän mukaan. Hän piti eniten niistä esityksistä missä oli eläimiä kuten arvelinkin. Hän jaksoi hienosti katsoa koko sirkuksen vaikka välillä vaihtoikin pappan syliin ja takaisin omalle paikalle. 
 

Joni ja Felix teki kahdestaan reissun Loimaalle Kanniston kotieläintilalle, koska Felix tykkää eläimistä. Monet eläimet oli ollut ihan vapaana ja niitä pääsi todella lähelle. Yksi hevosista oli tunkenut pään Jonin taskuun ja katsonut onkos siellä herkkuja. He kävivät samalla reissulla munkkiksessa syömässä ja ostamassa donitseja kotiin tuliaisiksi. Munkkiksessa oli jälleen todella hyvää palvelua ja he antoivat ruokaa odotellessa Felixille kinder-munien leluja koottavaksi kun he käyttävät kinder-munia koristeeksi niin niitä leluja tulee paljon. 


 
Ollaan paljon myös käyty eri leikkipuistoissa ja aina välillä ohessa myös herkuttelemassa pehmiksillä. 
 

Housutkin meni rikki leikkien lomassa

Mulla on ollut myös yksikseni muutama reissu/tapahtuma. Yhtenä päivänä menin mun ystävän luokse Hinnerjoelle. Ollaan nähty viimeksi 2019 alkusyksystä eli todella kauan aikaa sitten, mutta ollaan pidetty lähes päivittäin yhteyttä whatsappissa. Oli todella kiva nähdä pitkästä aikaa ja olinkin kylässä pitkän kaavan mukaan, koska Hinnerjoelle kestää ajaa reilu tunti. Näimme viime viikolla uudestaan Turussa kun logomossa järjestettiin k-kauppiaille lähiruokatreffit missä pääsi tutustumaan lähialueiden tuottajiin ja tuotteisiin niin hän pyysi mua mukaan avuksi lasten kanssa ja tietysti suostuin! Sen jälkeen käytiin vielä abc:lla syömässä vaikka tapahtumassa saikin paljon maistiaisia. Yhden päivän pyhitin myös shoppailulle kun menin yksin rauhassa ostoksille myllyyn.
 


Yllä olevien lisäksi ollaan käyty zoolandiassa, tehty reissu Satakuntaan sekä käyty leikkimässä leos leikkimaassa. Näistä olen tehnyt omat postaukset aiemmin, joten en mene niihin nyt sen enempää. Meidän kesä oli kyllä todella kiva ja riitti tekemistä, mutta myös rentoja päiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti