24.8.2022

Hoitovapaa päättymässä

Hoitovapaata on jäljellä enää alle 2 viikkoa! Ensimmäinen työpäiväni on maanantaina 5.9. Tämä viikko lomaillaan vielä koko perhe, mutta ensi viikolla Joni palaa kesälomalta töihin ja Felix päiväkotiin sekä Alex aloittaa päiväkotiin tutustumisen ja minäkin siellä vietän jonkin verran aikaa. Eli tavallaan tämä viikko on vielä kunnon lomailua, mutta ensi viikolla alkaa jo pitkälti uudet kujeet. 

Hoitovapaan päättyminen on tietenkin haikeaa, mutta olen nyt kuitenkin ihan innoissani menossa töihin. Keväällä kun hoitopaikkaa haettiin oli todella haikeat fiilikset ja ajattelin etten millään voi palata vielä syyskuussa töihin ja viedä pientä "vauvaa" hoitoon ja mietin voisinko mitenkään jatkaa hoitovapaalla vielä tämän vuoden loppuun, että palaisin tammikuun alusta töihin. Päädyin kuitenkin palaamaan nyt syyskuussa töihin ja tällä hetkellä se tuntuu hyvältä. 

Vaikka nyt tuntuukin hyvältä ja virkistävältä mennä töihin noin 1,5v jälkeen niin silti on sanoin kuvailemattoman haikeaa! En voi käsittää miten tämä aika meni näin nopeasti ja tuntuu haikealta ajatella etten enää ikinä tule olemaan hoitovapaalla kotona vauvan/taaperon kanssa. Olen viihtynyt kotona todella hyvin, mutta viihdyn kyllä töissäkin. Uusi arki ja syksy on ihan nurkan takana, joten koitetaan nauttia nyt näistä muutamista vapaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti