9.7.2020

Meidän makuuhuone

Meidän makuuhuone on vihdoin sisustuksellisesti valmis! Esittelin makkarin pari vuotta sitten täällä ja silloin siellä oli vain sänky ja yöpöydät. Tietokonepöytä on nyt omalla paikallaan täydentämässä huonetta tai on ollut jo syksystä 2018 asti kun Felix siirtyi omaan huoneeseen. Ostettiin uusi pöytä ja tuoli, koska aiemmat oli paljon massiivisemmat ja pöytä oli tummaa puuta eikä sopinut ollenkaan makuuhuoneen muuhun väritykseen. Tämä setti on näkynytkin jo blogin puolella, koska esittelin huhtikuussa mun etätyöpistettä, jossa tein töitä aika tarkkaan 3kk!

Vuoden 2019 tammikuussa rullaverho löysi tiensä makkariin vaikka alkuun ajattelin ihan maahan asti roikkuvia verhoja molemmille puolille ikkunaa, mutta mitä pidempään mietin niin en vain löytänyt sopivia ja kun tuo ikkuna on ihan kaapiston vieressä niin jotenkin mun mielestä siihen ei sopinut ihan kiinni verho, enkä myöskään halunnut vain toiselle puolelle ikkunaa verhoa, joten päädyin puolipimentävään rullaverhoon.


Taulut laitettiin muistaakseni toukokuussa. Tiesin heti, että haluan tuon kuvan missä Felix on vastasyntynyt ja nukkuu, koska se vaan sopii makkarin tunnelmaan. Toisen kuvan kanssa oli haastavampaa, koska olisin halunnut meidän hääkuvan, mutta useimmat oli otettu vaakaan ja ifolorilta tilattaessa resoluutio ei näyttänyt olevan riittävä, joten en uskaltanut tilata. Pähkäilin myös pitkään, että tilaanko valkoiset vai hopeat kehykset, mutta päädyin hopeisiin, koska rullaverhossa ja kaapistossa on hopeisia yksityiskohtia. Taulut on mielestäni liian kaukana toisistaan, mutta en halua heti siirtää niitä lähekkäimmin, koska taulut on yhteensä neljällä ruuvilla kiinni, joten seinässä olisi siirron jälkeen kahdeksan reikää! Oma virhe, koska ajattelin vain, että kumpikin taulu tulee yhden sängyn keskelle. Meillä on siis kaksi 80cm sänkyä vierekkäin ja taulujen koot on 60x80, joten ajattelin vain, että taulut tulee keskelle sänkyjä, joten molemmille puolille jää 10cm, olin niin varma tästä etten tajunnut testata miltä niiden väli toisiinsa näyttää..

Haettiin myös jyskistä uudet yölamput, koska ne aiemmat "jääkuutiot" oli muutenkin vain väliaikainen ratkaisu, koska en halunnut silloin muuttaessa ostaa kaikkea uutta kun muutenkin oli rahan menoa riittävästi. Ikeassa olisi ollut paljon mieleisiä lamppuja, mutta päädyin näihin kun nämä oli nyt -50% alessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti