31.7.2020

Kummipojan ristiäiset 12.7.

Kummipoikamme ristiäisiä vietettiin jo reilu pari viikkoa sitten, joten palataan niihin näin vähän viiveellä. Mentiin ristiäisiin koko perhe vaikka aluksi pohdin, jos vanhempani olisivat tulleet vahtimaan Felixiä, koska kun meistä tuli kummit niin tiesin, että Felixin pitäisi myös olla kanssamme edessä. Päädyin silti ottamaan hänet mukaan, koska kyseessä on kuitenkin lapsen juhla ja halusin, että mennään koko perhe. Vaikka tiesin ettei hän tottele ja ole paikallaan, jos vain selitän miksi tässä nyt pitäisi olla, joten päätin valmiiksi turvatua suosiolla kännykän peleihin ja tubeen tarvittaessa, ja niitähän tarvittiin.

Felix ujosteli ensin 5min kuten yleensä, mutta sitten hän löysi hienot heliumpallo asetelmat ja alkoi niitä mäiskiä ja tietty tutki kaikki huoneet läpikotaisin, useasti. Kun itse kaste alkoi Felix halusi heti mennä takaisin pallojen kimppuun ja ties minne. Hän viihtyi meidän sylissä vuorotellen vain muutaman sekunnin. Päätin heti antaa hänelle kännykän, että kastetilaisuus menee meidän osalta ainakin rauhallisesti ja kaikki pystyisivät keskittyä oleelliseen. Myöhemmin Felix viihtyi hyvin mallipoikana ja oli oikein kuvauksellinen aina kun kuvaaja ohimennen otti kuvia.


Kastetilaisuus oli pienimuotoinen ja teemaväri vaaleanvihreä toteutui ihanasti tarjoiluissa ja pallo asetelmissa. Kuvia en ehtinyt yhtään ottamaan, koska menin Felixin perässä koko ajan. Koitin kotona ennen lähtöä ottaa kuvia, mutta sain vain yllä olevan yhden edes hieman onnistuneen kuvan..

Kysyin vanhemmilta toivovatko he perinteistä kummilahjaa vai saanko vapaat kädet ja mun onneksi sain vapaat kädet sillä olin jo katsellut valmiiksi mitä haluaisin ostaa. Päädyin tilaamaan Rofalta setin missä on ihanan pehmeä viltti nimellä ja syntymäajalla, elefantti helistin samasta materiaalista ja ei nyt ihan vielä ajankohtainen palikkapeli johon tuli sivulle vauvan kuva, nimi ja syntymäaika. Viltti on kuvassa kaksinkerroin eli se on ihan hyvän kokoinen. Myöhemmin sain kuulla, että lahja oli kuulemma ollut mieleinen ja hyvä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti