3.4.2018

REMONTTI: Asuntoesittely, osa 2 (mh:t)

Nyt on vuorossa asuntoesittelyn toinen osa ja esittelyyn pääsee meidän makuuhuoneet, joita on kolme.
Tästä pääsee katsomaan asuntoesittelyn ensimmäisen osan, jossa esittelin olohuoneen, keittiön ja käytävän. 

Huone johon mennään olohuoneesta on meidän makuuhuone. En edes harkinnut muita huoneita meidän makkariksi, tämä oli heti jotenkin loogisin valinta. Tuohon tyhjään kohtaan tulee nyt vauvan kehto ja kun lapsi siirtyy omaan huoneeseen niin tietokonepöytä siirtyy hänen huoneesta meidän makkariin. Tauluja ja verhot on vielä tulossa, mutta ei ole löytynyt vielä mieleisiä, joten saa olla rauhassa ilman niin kauan kun löytyy.
Keskimmäinen ja pienin makuuhuone tulee lapsen huoneeksi. Tapetteja valittaessa emme tienneet tulokkaan sukupuolta, joten päädyimme valitsemaan neutraalit materiaalit, jotka sopii kummallekkin. Tosiaan tuo tietokonepöytä siirtyy meidän makkariin kun lapsi alkaa nukkumaan omassa huoneessaan. Mun meikkipöytä menee varmaankin varastoon säilöön, koska en halua luopua siitä, mutta sille ei nyt ole täällä sopivaa paikkaa. Lapsi ei onneksi kaipaa tai tarvitse heti omaa huonetta, joten nuo mahtuu olemaan hyvin tuolla toistaiseksi.
Taaimmainen makuuhuonee toimii tällä hetkellä tv-huoneena. Tämä on tosi kätevä, koska molemmat voi katsoa samaan aikaan haluamaansa ohjelmaa. Seinät maalasimme vain valkoiseksi, koska ei oltu varmoja mitä haluttaisiin laittaa, joten tämän päälle on helppo myöhemmin tapetoida tms.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti