16.3.2020

Mainitsiko joku jo koronan?

Korona, korona, korona... Koronaa on uutiset ja keskustelupalstat täynnä - no ymmärtäähän sen. Kerrankin voi sanoa, että ollaan oltu hyvään aikaan kipeänä, sillä viime viikon minä ja Joni oltiin jäätävässä flunssassa. Felix oli silti hoidossa ti-pe purkamassa energiaa, että saatiin rauhassa levättyä ja nukuttua koko hoitoaika. Tosin vein Felixin hoitoon vasta kahdeksaksi ja hain aiemmin kuin normaalisti, eli hänelläkin oli kevennetty viikko. Mutta nyt on vuorostaan Felix kipeä ja minä olen hänen kanssaan kotona ainakin nämä kolme päivää.

Tälläisenä pöpökammoisena nämä perus kylläkin sitkeät flunssat tuli hyvään aikaan, että saa olla kotona sairastamassa karanteenissa kaukana muista ihmisistä. Itse vältän tällä hetkellä aivan kaikkea, ja tämä välttely alkoi jo viime viikolla (vaikka olisin terve niin sama juttu). Ainut mihin tälläisenä aikana suostun menemään on töihin. Kaikki muu voi odottaa ja kaupasta saa ruokaa kätevästi kauppakassipalvelun kautta.

Toivon todella, että ihmiset välttäisi kaikkea ylimääräistä ja pysyisi nyt visusti omissa oloissaan, että saataisiin tämä kukistettua mahdollisimman nopeasti ja päästäisiin jatkamaan normaalia elämää!


PS. Muistakaa pestä ja desifioida käsiä extra hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti