18.3.2020

Felixin huone

Ajattelin esitellä Felixin huoneen nyt kun se on vain Felixin käytössä, eikä siellä säilytetä enää tietokone- tai mun meikkipöytää. Löysin lopulta mieleiset taulutkin, joten nyt nyt on hyvä aika esitellä huonetta. Kuvia oli hankala ottaa valon kannalta, sillä kattolampussa on himmeä kellertävä valo ja kun kaihtimet avoi vaikkei aurinko paistanut, niin se teki kuvista muutoin tummat.


Ikkunan alla on ikean kallax hylly, joka on ollut todella hyvä lelujen säilytykseen. Kallaxiin on useita laatikko ja ovi vaihtoehtoja ja hyllyjä voi jättää myös tyhjäksi. Itse päädyin valkoisiin ja sinisiin laatikoihin mitkä sopii huoneeseen ja näin saa tuotua helposti olohuoneeseen leluja kun kaikki on laatikoissa. Monipuolisuuden takia tämä on todella kiva ja saa ilmettä muutettua helposti. Sen voi myös laittaa pystyyn jos joskus tulee tarve.


Vitriini on edelleen huoneessa, koska sille ei ole muutakaan paikkaa tällä hetkellä. Siellä on koristeena Jonin vanhoja kenkiä, kirjoja ja pehmoleluja. Vitriini sopii huoneeseen kun ei ole vielä tarvetta esim. pöydälle ja tuolille tai isommalle sängylle mitkä vaatii tilaa.Vitriinin päällä on myös kätevästi kamera, ettei ole tarvinnut laittaa seinään kiinni.

Pehmolelu "Simo" on sen verran suuri, että hän saa hengata lattialla ja kallax hyllyn toisella puolella on Felixin 1-vuotis lahjaksi saatu potkuauto. Vitriinin vieressä on edelleen valkoinen kori, jossa on mun tekemä torkkupeitto Felixille. Peilikaapeissa on kätevästi kaikki Felixin vaatteet, petivaatteet, vauvatavarat ym. säilössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti