20.3.2019

Felix 11kk

Nyt on vierähtänyt jo 11 kuukautta ja Felixin viimeinen vauvakuukausi on alkanut. Ensi kuussa juhlitaan sitten 1v-synttäreitä! Samaan aikaan on hassua ja outoa, että hän täyttää yhden vuoden. Jotenkin hän on tuntunut jo niin pitkään isolta ja osaavalta, että tuntuu kummalliselta että vieläkin on kuukausi jäljellä synttäreihin. Kuitenkin on taas hullua, että siitä on muka pian vuosi kun hän syntyi. Muut vanhemmat varmaan ymmärtää tämän ristiriitaisen fiiliksen ajan kulusta! :D

Felix on kuluneen kuukauden aikana oppinut taas hurjasti uusia juttuja ja hänestä on kuoriutunut kova tanssipoika ja JVG fani. Meillä soi päivisin taustalla aika usein musiikkia youtubesta tai spotifystä ja etenkin kun mikä tahansa JVG:n biisi alkaa soimaan niin Felix alkaa hytkyä musiikin tahtiin. Sitä on niin hauska katsoa ja tietty tanssia itsekkin mukana.

Hän kävelee edelleen tuen kanssa, ja eilen hän oppi kiipeämään itse sohvapöydälle! Ei mene kauaa kun herra pääsee jo sohvallekkin kiipeämään. Alas hän ei tietenkään osaa tulla nätisti. Hän seisoo myös jonkun aikaa ilman tukea ja välillä nousee seisomaan ilman että ottaa tukea mistään. Välillä hän näyttää siltä että lähtisi kävelemään, mutta ei sitten kuitenkaan.

Olemme tällä hetkellä siirtymässä vaatteissa kokoon 80 ja vaipoissa siirryttiin myös hetki sitten 5-kokoon. Hampaita ei näillä näkymin ole tulossa lisää. Hän nukkuu edelleen täysiä yöunia, ja päivällä kahdet unet ulkona.

Hän on todella kerkiävä, touhukas ja iloinen vaapero, joka hymyilee kaikille kaupassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti