9.4.2018

Mitä kaikkea aion tehdä raskauden päätyttyä

Tänään on laskettuaika ja täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena! Lasketunajan saavuttamisen kunniaksi aloin pohtimaan mitä kaikkea voinkaan pian tehdä ja syödä kun en ole enää raskaana ja päätin oikein listata ylös mistä itselle "tärkeistä" jutuista olen luopunut ja mitä pian voin taas tehdä/nauttia. Kaikki alla olevat on kuitenkin toisarvoisia juttuja joita ilman olen pärjännyt mainiosti ja pärjäisin pidempäänkin.

Rv 40+0

- Nukkua selällään ja välillä loikoilla mahallaan
Alkaa hieman kyllästyttää kyljillään nukkuminen varsinkin kun se tuottaa tällä hetkellä kipua. Mahallaan en ole koskaan nukkunut, mutta niin on välillä mukava loikoilla sohvalla.

 - Syödä maksalaatikkoa!
Tämä ansaitsi ihan oman maininnan, koska rakastan Saarioisten rusinatonta maksalaatikkoa! En malta odottaa, että pääsen syömään sitä ketsupin kanssa!

- Syödä kaikkia muitakin kiellettyjä ruoka-aineita
kuten meetvurstia, erinlaisia juustoja, graavilohta ja lakritsia. Nämä on varmaan ne joista itse pidän eniten ja ovat kiellettyjä, mutta ei näitä silti usein tule syötyä normaalistikkaan. 

- Juoda energiajuomaa
Olen aina pitänyt energiajuomista ja niimpä ostin jo aikaa sitten kaappiin valmiiksi RedBull Orange editionin, koska pelkäsin, että niitä ei myydä enää kun en ole raskaana.

- Pukeutua omiin lempivaatteisiin 
..... Kunhan ne vain mahtuvat ja istuvat hyvin päälle. 

- Saan taas mukavan ajoasennon
Torstaina taas neuvolaan mennessä oikein nauratti mun ajoasento! Onneksi matka oli lyhyt.. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti