14.10.2017

REMONTTI: Muutaman kuukauden edistykset

Nyt alkaa remontin suhteen loppu laskenta, vihdoin! Nyt on muutenkin kivoin osuus kun tehdään vain kaikkea näkyvää ja koti alkaa näyttämään koko ajan enemmän kodilta. En malta odottaa että päästään oikeasti muuttamaan ja saa kaikki omat ja yhteiset tavarat kaivaa autotallista esille, osaa tavaroista on ehtinyt jo kaivatakkin! 

Viimeisen parin kuukauden aikana on saatu laitettua ainakin tapetit/maalit, laminaatit, kattolistat, ovet saatiin maalauksesta ja asennettiin, karmilistat, kynnykset, kph:n hanat asennettu, molemmat wc:t on täysin valmiit, kodinkoneet on asennettu, kaikkiin huoneisiin on kaapit tulleet ja meidän makuuhuoneeseen on jo rungot koottu ja ilmanlämpöpumppu on käytössä.
Käytännössä enää puuttuu vain jalkalistat, kahden makuuhuoneen ja eteisen kaappien kasaus, vaatehuoneen ja siivouskomeron hyllyjen asennus, keittiön ja kodinhoitohuoneen loppujen hyllyjen ja ovien asennus, peitelevyjen laittoa ja hieman silikoonausta keittiössä ja khh:ssa, kuitenkin enää puuttuu vain pientä viimeistelyä ja kunnon loppusiivous!


 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti