25.10.2017

Ystävän baby showerit

Viime sunnuntaina vietettiin ystäväni yllätys baby showereita, vaikka tuleva äiti jo arvasikin paikalle tullessaan. Tein yhdessä ystäväni kanssa lahjaksi vaippakakun ja se onnistui yllättävän hyvin ensikertalaisiksi. Alku oli aika mielenkiintoista, mutta kun päästiin vauhtiin siitä tuli todella hyvä, kakku saikin paljon kehuja. Vaippakakussa oli paljon kaikkea, vauvalle oli mm. vaippoja, pipoja, villasukkia, tumppuja, kylpyankat, pehmolelu, tutteja, tuttinauha, pyyhkeitä, harsoja ja joku helistin ja äidille skumppaa, teetä, suklaata, kuorintavoide ja muita ihonhoitotuotteita.. En muista kaikkia, mutta laitan alle hieman tärähtäneitä kuvia josko niitä saisi jonkinlaisen käsityksen.

Baby showerit järjestettiin nyyttäri meiningillä, itse tein suolaisen kinkkupiirakan. Suolaisena meillä oli ainakin katkarapusalaattia, kinkkupiirakkaa, patonkia ja levitettä ja erinlaisia juustoja. Jälkkäripöydässä meillä oli tietty mahakakku, mangojuustokakku, tuulihattuja ja suklaakeksejä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Ohjelmassa meillä oli ensimmäisenä arvuuttelua, arvuuteltiin paperille lapsen syntymäpäivä ja -aika, paino, pituus ja hiusten "laatu". Tuleva äiti sai maistella ja arvuutella mitä kuusi pilttiä piti sisällään. Avattiin lahjat yhdessä, tuleva äiti näytti saavan mieleisiä lahjoja. Myöhemmin askarreltiin hienot perhosheijastimet, niistä tuli niin hienot että pakko tehdä vielä kotona lisää. Viimeisenä piirrettiin paperille silmät kiinni minuutin ajan ensin tilanne synnäriltä pääsystä ja sitten tilanne ristiäisistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti