3.8.2017

Neste Rally + Tuuri

 


Lähdimme jo viime viikon torstaina suoraan töistä ajalemaan Petäjävedelle ystävä pariskunnan luokse katsomaan Neste Ralleja. Matkalla kävimme syömässä ja kaupassa. Perillä olimme hieman ennen yhdeksää, muut vieraat oli jo saapuneet, meitä oli yhteensä yhdeksän. Torstai illalla vaihdoimme vain kuulumisia ja minä menin ajoissa nukkumaan, koska perjantaina herätys oli jo ennen seitsemää, rallit alkoi perjantaina jo 7:12!

Me saimme seurata paraatipaikalta EK2 ja EK5 Halisen ajot, koska ajoreitti meni ystäviemme pihan ohi, joten saimme seurata ilman passia. Teimme katsomon lavoista ja penkit laitoimme päälle niin ei tarvinnut ihan maan tasalta katsoa. Grillattiin makkaraa rallien ohessa, nautimme juomasta ja kuuntelimme ralliradiota kun isäntä asensi kaiuttimet ulos. Onneksi Petäjävedellä oli kaunis ja aurinkoinen sää niin oli mukava katsella. Heille on muutenkin ihana mennä kylään, koska heillä on 22 ihanaa koiraa (joista kaksi kerrallaan sisällä)! Koirakuume senkun kasvaa kun heidän koiruuksien kanssa viettää aikaa.

Rallien jälkeen juhlistimme hieman Mikan 30-vuotis syntymäpäiviä suklaisella vegetäytekakulla ja fresitalla. Perjantai illaksi meille oli vuokrattuna saunamökki Jämsänveden ääreltä. Muut kävivät saunassa ja uimassa paitsi minä..



Lähdimme lauantaina jo 12 maissa ajelemaan kohti Tuuria, koska sinne on järkevää mennä tämän kyläilyn yhteydessä, koska matka sinne kestää vain tunnin. Tuurista löysin tällä kertaa kaksi laukkua, huivin, käsikorun ja neljä kimaltavaa pöytäkynttilää. Ostin myös muuta pientä ja pari tuliaista vanhemmilleni. Kotona olimme vasta kahdeksan maissa illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti