31.12.2016

Vuoden 2016 tavoitteet

Kirjoitin taas alkuvuonna muistiin tavoitteita vuodelle 2016. En taaskaan tehnyt varsinaisia uudenvuoden lupauksia, vaan lupausten sijaan asetin itselleni tavoitteita. Vuosi 2016 oli muutenkin tapahtumarikas, ostettiin omakotitalo ja sen remontti alkoi alkukesästä ja näin ollen muutin takaisin vanhemmilleni ja mieheni muutti tädilleen, koska talossa ei voi nyt asua. Koin läheisen sairastumisen, koko kevät meni sumussa ja vain suoriutumisesta päivästä toiseen. Sain liikunnan takaisin arkeeni syksyllä kunnolliseen tehtävään osallistumisen myötä. Tänä vuonna on tullut myös mietittyä ja pohdittua äärimmäisen paljon remppa/sisustusjuttuja ja hääjuttuja! Näitä mietteitä mahtuu kyllä myös ensi vuoteen! Mutta, katsotaas kuinka kävi tavoitteiden..

 
Liiku enemmän/pudota painoa
- Check! Sain karistettua 7kg, kunnollisen tehtävän ansiosta ja liikuntainto on edelleen päällä!
Ei herkuttelua joka viikko
- Kyllä jokunen viikko vuoteen mahtuu ilman herkkujakin.
Tapaa kavereita enemmän
- En osaa kyllä arvioida..
Lopeta/vähennä vaatteiden osto ja heräteostot
- Toteutui! Ostin muistaakseni viimeksi syyskuussa yhdet housut ja muuta en ole loppuvuonna ostanut. Paitsi treenihousut, koska vanhat jäi liian isoiksi ja nämä treenivaatteeet valitsin mitkä sain joululahjaksi.
Ota tatuointi
- Enpä ottaut tänäkään vuonna..

Lista on lyhyt niinkuin viimekin vuonna, mutta mielestäni ne isoimmat jutut onnistui eli painonpudotus ja vaatteiden oston vähentäminen. Viime vuonna listalla oli tupakan lopetus, joka oli huippu juttu ja nyt nämä kaksi! Toivottavasti ensi vuosi menee yhtä hyvin ja saisin ainakin pidettyä nämä muutokset ja viemään eteenpäin painonpudotusta/liikuntaa/ruokavaliota.

Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen 2017, joka on meidän häävuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti