26.12.2016

Joulun kuvia ja lahjoja

Joulu on nyt "virallisesti" ohi ja uutta vuotta odotellaan. Joulu meni taas mukavasti ja rennosti niinkuin aikaisempinakin vuosina. Paljon tuli syötyä, ei sentään kyllästymiseen asti, mutta paljon kuitenkin.

Tykkään katsoa kun muut avaa lahjoja, koska haluan nähdä lahjan saajan kasvot kun hän avaa paketin ja toivottavasti saa jotain mieluisaa. Antamani lahjat näytti onneksi miellyttävän kaikkia, vaikka olen todella huono keksimään lahjoja. Lahjaksi annoin tänä vuonna mm. kattolampun, fingerpori kirjan, mustan parkkikiekon, huulirasvaa ja suihkugeelejä, habanero karkkeja, chili sooseja, joulupallokranssin, horoskooppi kirjan, kermavaahdon pursotin päitä, kynttilän, meikkipussin, ristikkokirjan, saunatuoksuja ja muita sauna juttuja ja t-paidan.

Kivoja lahjoja sain itsekkin, mm. Glitterin lahjakortin, treenikengät ja -trikoot, adidaksen hupparin (joka valitettavasti lähti palautukseen väärän koon takia, uutta odottelessa), joulupalloja, timanttisen käsisaippuan, lakkaa ja kuivashampoota, piikkikamman, hajuveden, sateenvarjon, pörröviltin, padan, rasvoja ja suihkugeelejä, suklaata, pari leffalippua, kaulakorun ja uuden pitkän kännykän laturin johdon.. Olen todella kiitollinen saamistani lahjoista vaikken mitään toivonut, mutta on niitä silti kiva saada.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti