28.6.2015

Selfie stick

Aikaisemmin tässä kuussa yritin ottaa aurinkoa parvekkeella, mutta ampiais lauma kiusasi niin vietävästi, vaikka sain tainnutettua pari niin aina tuli uusi! Joten se jäi huonoksi yritykseksi. Mutta tänään oli mitä loistavin sää ottaa aurinkoa parvekkeella nauttien lämmöstä ja kiirettömyydestä. Parvekkeelle mukaan otin joka kesän luotto virikkeet eli pelikortit, lehden, tabletin, juotavaa, kynän, viilennys pullon, tyynyn, lippiksen ja tietysti kännykkän!


Kun sain tarpeekseni laitoin toista kertaa shortsit päälle tänä kesänä ja lähdin cittariin ostoksille, ettei huomenna mene aikaa ruuan ostoon kun serkkuni tulee Helsingistä yökylään pitkästä aikaa! :)

Halusin ottaa kuvan tästä toisesta kesäisestä pika asusta ja mietin hetken että miten.. Päädyin ihanaan turhakkeeseen nimittäin selfie stickiin! Ajattelin stickin olevan parempi vaihtoehto kuin peilin kautta otettu. Tämä oli ainut kuva missä näyn päästä kenkiin asti, ei ole helppoa tuo stickinkään käyttö, reeniä reeniä!


Ensimmäinen kuva liloista hiuksista minkä laitan mihinkään, ensi viikolla värjätään uudestaan joten voin ottaa paremman kuvan. Tässä väri näyttääkin aika punaiselta..

Blogin nimikin muuttui käytännöllisempään, koska en saanut tuotua tarpeeksi esille teksteissäni mitä hain mitäs sitten sanonnalla, se olisi ollut hyvä juttu jos olisin saanut sen paremmin toimimaan, mutta ehkä näin oli määrä tapahtua!

PS. Huomenna tulossa vähän diipimpää matskua.

Jasmiina Hoo kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti