6.6.2015

Parisen viikkoa

Kesäkuuta on kulunut jo viikko, kesää ei kyllä ole vielä näkynyt.. Parisen viikkoa on ollu aika hektistä, hirveästi ollut jos jonkin näköstä puuhaa ja naama kiinni kirjassa ollaan oltu. Nyt helpotti ja olo on toistaiseksi kevyt. Kerron pikaisen katsauksen pariin viime viikkoon, niin päästään sitten jatkamaan reaali aikaisemmilla jutuilla. Kamera on pysynyt visusti kaapissa, kännykän kamera on räpsähdellyt yhtä vähän, mutta katsotaan mitä saan aikaan sanojen keskelle!

Hammaslääkärissä maattiin 45min ja kaikki hampaat käytiin läpi laaserilla ja puunattiin kunnolla. Yli viikon olen nyt hoitanut hampaita tehostetusti jotta saadaan tulehdus pois ja purskutellut aamuin illoin vahvaa litkua. Verta ei ole tullut kertaakaan, paitsi hammaslankaa yms käyttäessä hieman! KOP KOP KOP. Kontrolli käynti on juhannus viikolla, toivottavasti tilanne pysyy hyvänä ja ei tarvita lisää hoitoja tai antibioottia.

Viime viikon perjantaina käytiin työporukalla vierailemassa oraksen tehtaalla katsomassa kuinkas ne hanat oikein tehdään ja paneuduttiin laajaan hana valikoimaan ja uutuuksiin. Oli hieno kokemus ja hienoa nähdä niin iso laitos monine toiminta vaiheineen! Valitettavasti tehtaalla ei saanut ottaa yhtään kuvia.

Onnistuin saamaan suoristusraudasta suht ison palovamman kaulaan oikein näkyvälle paikalle ja se tietysti näyttää aivan fritsulta vaikka ei ole! Sattuu paljon ja nahkakin kuoriutui osalti pois. Toivottavasti parantuu pian tai edes haalistuu..

Ostin itselleni "bisnes" laukun ja kesäkengät!

Meidän rakkaat "pojat" lähtivät uusiin koteihin volvo ja wolksu, wolksu lähti oikein Helsinkiin asti. Tilalle tuli kuukausi sitten mazda ja  tänään volvo!

Sain aktiivisuus rannekkeen, fitbit charge HR:än. Tämä on nyt kolmatta päivää käytössä, eilinen oli ensimmäinen kokonainen päivä. Eilen askelia tuli huimat 17 257! Lisää rannekkeesta myöhemmin ja sen vaikutuksesta muhun.



Kerroin täällä laittavani ensimmäistä kertaa parvekkeelle salaattia, herneitä ja persiljaa kasvamaan ja kuinkas kävikään.. Onnistuin! Tai ainakin alku näyttää lupaavalta, vielä ne voi kuukahtaa hyvinkin isolla prosentilla, mutta olen erittäin tyytyväinen että kaikki on jo lähtenyt tulemaan enemmän tai vähemmän!


Tänään piti mennä puistoon piknikille parin ystävän kanssa, mutta se peruuntui harmikseni loppu metreillä joten otin suunnaksi cittarin ja ostin mansikoita, koska päätin että leivon britakakun ensimmäistä kertaa! Toivottavasti tämä onnistuu, koska odotan jo innolla että pääsen herkuttelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti