24.6.2015

Esittelyssä: Olohuone & keittiö

Vihdoin ja viimein sain kuvattua olohuoneen ja keittiön! Alankin olemaan jo niin loman tarpeessa että mehut on ihan poissa, sää tekee varmasti osansa.. Loman alkuun on vielä reilu kaksi viikkoa! En malta odottaa. Mennäänpäs sitten katsomaan miltä mun olohuone ja keittiö näyttää.

Eteisestä otettuna. Pidän siitä että nämä tilat on yhdessä, tuntuu tilavammalta ja on kiva ettei keittiö ole oma "kopperonsa" joten voi seurustella vieraiden kanssa samalla kun kokkaa tms.


Keittöstä päin näyttää tältä. Perällä näkyy tietokone "nurkkaus", voin kertoa että tässä on epämiellyttävä istua pidempiä aikoja.. Kone aika usein siirtyy syliin sohvalle tai keittiön pöydän ääreen. Vanha sohva oli hitusen matalampi, joten tietokone istui ennen paremmin tuohon.



Sitten olohuoneesta keittiöön päin. Keittiöstä pääsee parvekkeelle.



Ruokapöytäni on äitini tekemä löydös ja pidän siitä kovasti. Pöydän saa myös pyöreäksi, alla on osat mitkä naksautetaan vain ylös. Pitäisin pöytää pyöreänä, mutta siten se vie liian suuren tilan, mielestäni tämä on sirompi näin ja näyttää avarammalta. Pöytä on siitä hankala kun sitä saa olla koko ajan pyyhkimässä sormen jälkien takia!



Parveketta vaille kaikki on nyt esitelty, itse pidän kovasti asunnostani, luonnollisesti. Toivottavasti joku muukin tykkää! Linkkaan alle viellä aiemmat huone esittelyt.

Esittelyssä: Makuuhuone
Esittelyssä: Eteinen & kph

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti