6.4.2024

Pääsiäinen 29.3.–1.4.

Pääsiäisen miniloma tuli kyllä tarpeeseen ja tuntui kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Perjantaiaamu alkoi munajahdilla, kun pääsiäispupu oli piilottanut munia ympäri kotia. Pojat etsivät niitä hienosti yhdessä ja Felix löysi niitä tietty nopeammin, mutta hienosti välillä ohjaili Alexia löytämään. Myöhemmin mentiin Skanssiin ostoksille, koska F tarvitsi jalkapalloon uudet nappikset, säärisuojat ja -sukat. Käytiin myös spice icessa herkuttelemassa ja sitten piipahdettiin mun vanhempien luona ja vietiin samalla ostokset F tulevaan synttärikakkua varten. 
 

Lauantaina mentiin F kanssa uimaan Kaarinan uimahalliin ja mukaan tuli mun isä ja veli. Felix oli innoissaan, kun he tulivat mukaan sillä hän pääsi heidän kanssaan miesten puolelle. Uimisen jälkeen käytiin kotona hakemassa Alex päiväunilta ja mentiin mun vanhempien luokse viettämään iltapäivää.
 
Sunnuntaina ulkoiltiin paljon (kuten muinakin päivinä), Jonin isä tuli kylään ja Joni meni F kanssa elokuviin katsomaan Kung Fu Pandaa. 
 
 
Maanantaina käytiin kaupassa ja ostettiin pihalle narsisseja mitkä myös istutettiin. Saatiin myös viimeisteltyä pihan haravointi. Yksi kohta takapihalla on vielä haravoimatta, mutta se oli niin märkää ettei sinne viitsinyt vielä mennä. Saatiin lomalla paljon aikaan ja ehdittiin tehdä kivoja juttuja. Harmi kun taas tuli lunta niin ei pääse nauttimaan siististä haravoidusta pihasta, mutta onpahan siistiä kun lumet taas sulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti