15.3.2024

Tarot-tulkintaa ja shoppailua

Olin viime lauantaina tarot-tulkinta illassa ystäväni Maisan luona. Ollaan aina silloin tällöin juteltu tarot-tulkinnasta ja olen kertonut omia kokemuksia ja suositellut tulkitsijaa ja tästä innostuneena hän päätti järjestää illan. Toki olin kannustamassa järjestämisessä ja autoin vieraiden kutsumisessa. Meitä oli yhteensä kuusi, joista viisi ollaan samassa työpaikassa. Ilta järjestettiin nyyttärimeiningillä ja mun tehtävänä oli viedä karkkia ja vein ruhtinaalliset 890g erilaisia karkkeja. Ilta oli todella hauska ja taroteista tuli pelkkiä hyviä ja huojentavia juttuja sekä sain vahvistuksia muutamiin juttuihin. 


Sunnuntaina näin pitkästä aikaa hyvää ystävääni, joka asuu Eurassa niin ei tule niin usein nähtyä. Ollaan kyllä jutuissa viestein viikottain. Nähtiin myllyssä, jotta voitiin kierrellä kaupoissa samalla. Ensin kierreltiin, sitten käytiin syömässä friends&burgersissa, taas kierreltiin ja vielä viimeiseksi käytiin arnoldsissa kahvilla ja donitsilla. Oli kiva jutella ja viettää aikaa yhdessä kun pääsee eri tavalla juttelemaan vaikka ääniviestejä laitellaankin paljon, mutta onhan se ihan eri asia. Kahvin jälkeen hain valmiiksi huomisia Alexin synttärijuhlia varten 3v- ja poliisiautopallot. Tein hyviä ja tarpeellisia ostoksia kuten Felixille uimalasit ja vk-housut, itselleni leijona kuningas t-paidan, kaksi toppia ja kuivashampoota ja Alexille ostin yhden autoradan mistä autot hyppää krokotiilin suuhun. 

1 kommentti:

  1. Tarot-tulkintoja tuli tehtyä ystävän kanssa viimeksi uutenavuotena, pitäisikin kaivella muistiinpanot esiin siitä. Kuulostaa kyllä hauskalta järjestää tarot-iltamat isommalla porukalla herkkujen kera!

    VastaaPoista