18.3.2024

Ryhmän vaihto

Alex siirtyi pienten alle 3v ryhmästä isompien ryhmään 1.3. koska maaliskuun aikana tulee 3v täyteen. 1.3. oli perjantai, joten hän ja myös Felix saivat viettää vapaapäivää isovanhempien kanssa, jotta tuli pidennetty viikonloppu väliin ennen ryhmän vaihtoa. Uudessa ryhmässä on oltu nyt siis pari viikkoa ja hyvin on mennyt. Ainoastaan päikkärit ei oikein suju ja tähän mennessä vain viime viikon torstaina hän on nukkunut. Onneksi päikkärittömyys ei ole juurikaan vaikuttanut iltoihin. 
 
Päiväkodissa on kolme ulko-ovea ja ennen hän kulki ensimmäisestä ja nyt keskimmäisestä niin parina ekana aamuna hän meinasi mennä ekasta ovesta totutusti sisään, mutta pienellä muistutuksella hän hoksasi, että ainiin seuraava ovi on oikea. Felixin ryhmä kulkee viimeisestä ovesta, mutta nämä on ihan vierekkäin niin F on innoissaan kun saa mennä yksin omasta ovestaan ja me mennään Alexin kanssa viereisestä. Poikien eteiset ja naulakkotilat on vierekkäin niin on todella kätevää kun Alex riisuu niin saan nopeasti järjestettyä ja aseteltua ulkovaatteet yms naulakoihin. 

En voi käsittää, että meidän molemmat lapset on niin isoja ettei meillä ole enää niin pientä lasta, joka olisi alle 3v ryhmässä! Oli todella haikeaa vaihtaa ryhmää, koska tuntui, että Alex kasvoi hetkessä taas isommaksi. Olin aiemmin ajatellut, että hän siirtyisi vasta elokuussa lomien jälkeen uuteen ryhmään kuten Felix aikoinaan, mutta nyt menikin tällä tavalla. Kuulin siirrosta kyllä jo hyvissä ajoin alkuvuonna. Teimme aiemman ryhmän aikuisille patukkakimput ja Alex maalasi vesiväreillä kiitoskortit ja sai antaa viimeisenä päivänään jokaiselle kimput sitä mukaan kun he tulivat töihin. Itku oli herkässä kokopäivän niin minulla kuin ryhmän aikuisilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti