3.1.2024

Miniloma

Poikien päiväkoti oli taas kiinni välipäivät ja onneksi sain itsekin nuo kolme päivää vapaaksi ettei pitänyt viedä heitä varahoitoon vieraaseen paikkaan suurimmaksi osaksi vieraiden aikuisten ja lasten kanssa. Tai pojilla alkoi loma jo 21.12. koska päiväkodista tuli useampi vatsatauti-ilmoitus niin saatiin järkättyä niin, että Joni oli pekkasella yhden päivän ja mun vanhemmat oli heidän kanssaan toisen päivän. 
 
Meillä oli oikein kiva miniloma. Keskiviikkona mun ystävä poikansa kanssa tuli meille päiväksi. Me äidit saimme jutella kuulumisia lähes rauhassa kun lapset leikki kiltisti yhdessä ja .Alex uppoutui omaan leikkiinsä autojen parissa pidemmäksi aikaa. Syötiin ja kahviteltiin. Kun Alex oli päikkäreillä pojat saivat pelata yhdessä hieman pleikkaria. Kyläilyn jälkeen mentiin vielä ulos pulkkailemaan. 
 

Torstaina mun vanhemmat tuli meille poikien kanssa kun minä menin myllyyn kaupoille. Ostoslistalla oli muutama tarpeellinen juttu Felixille ja ne onneksi löytyi! -50% hintaan sain hänelle farkut, paidan, boksereita ja sukkia (sukkia myös Alexille) ja normihinnalla ostin pyjaman ja uudet tossut päiväkotiin. Itselleni löysin upen mekon mitä haluaisin päästä ulkoiluttamaan esim. örinäkeikalle, johon se mun mielestä sopii hyvin. Ostin myös alesta erilaisia ponnareita itselleni ja käsirasvan töihin. Kävin myös cittarissa mistä ostin Alexille alennuksesta dinosaurus jättipehmolelun ja jemmaan molemmille pojille lelut mitkä annan kun on joku juhlapäivä tms. Jyskistä hain vielä uusille tyynynpäälisille sisätyynyjä. Olen oikein tyytyväinen ostoksiin ja alennuksiin! Illalla kävin vielä skumppajumpassa, suklaameditaatiossa ja rumpurentoutuksessa. 
 

Perjantaina mentiin aamupalan jälkeen Jonin isän luokse pitkästä aikaa kylään. Hän käy yleensä meillä niin on kiva mennä välillä hänen luokse kun pojatkin tykkää leikkiä siellä olevilla leluilla. Uutenavuotena tehtiin perinteinen hodaribuffa ja illalla mentiin Kupittaalle katsomaan lasten ilotulitus jonne Jonin isä tuli myös mukaan. Oli todella hiljaiset ja upeat ilotulitukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti