15.7.2021

Kesäloma

Jonilla oli tosiaan kesäkuu lomaa ja tässä välissä hän on viisi viikkoa töissä kunnes on taas lomalla elokuun. Felixille merkittiin kesäloma vain heinäkuuksi kun varsinainen päiväkoti on kiinni, koska hän on muutenkin paljon kotona kun on pienemmällä tuntimäärällä ja päiväkodista soitetaan kotiin yhdestäkin aivastuksesta. Olen nyt siis heinäkuun yksin poikien kanssa ja tämä kaksi viikkoa on mennyt kivasti. Näiden kuumien ilmojen takia ei tee mieli mennä kauemmaksi vauva mukana, koska pelkään Alexin läkähtyvän vaunuihin tai kantoreppuun! Ollaan siis saatu kavereita meille leikkimään ja ulkoillaan tietty kun Alex nukkuu sisällä viileässä. Tämän takia on ihanaa kun pihalla on kaikkea aktiviteettia niin ei aina tarvitsekkaan lähteä mihinkään leikkipuistoon. Ollaan kuitenkin aamulla aikaisin käyty isommassa seikkailupuistossa kun ei ole ollut ihan niin kuuma.

Onneksi Joni on reissannut Felixin kanssa, että hänkin pääsee kokemaan kaikkea kivaa. He kävivät mm. Loimaalla maatalousmuseo sarkassa ja Kanniston kotieläintilalla. Felix tykkäsi kummastakin paikasta vaikka hieman eläimiä pelkäsikin ja usein halusi Jonin ja Jonin isän sylistä niitä katsoa. Päivän päätteeksi he kävivät vielä Munkkis kahvilassa kun olen himoinnut heidän donitsejaan somen kautta ja toivat tuliaisiksi kuusi herkullista donitsia!
 

4 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa!❤️ Aurinkoista kesän jatkoa!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kuulostipa mukavalta. Meillä myös kovasti odotetaan nyt jo tämän vuoden kesälomaa. Meillä on myös perhereissu edessä. Olisi tarkoitus vielä löytää jonkinlainen lomahuoneisto. Sipoon suunnalle olemme menossa.

    VastaaPoista