19.11.2020

Sukupuolen paljastus kakku

Kun sain tietää raskaudesta aloin haaveilla sukupuolen paljastus juhlista niin, että ultraaja kirjottaisi sukupuolen lapulle ja laittaisi tiedon kirjekuoreen. Minä olisin sitten mennyt juhlaliikkeeseen ja pyytänyt myyjää täyttämään esim. ilmapallon vaaleansinisillä tai -punaisilla koristeilla lapulle kirjoitetun sukupuolen mukaan. Ajattelin tämän juhlan myös korvaavan baby showerit mitkä yleensä järjestetään vain esikoisesta, mutta olen kuitenkin niin malttamaton, että en voinut tätä toteuttaa tai muutenkaan halunnut pitää mitään ns juhlia koronan takia. 

Päädyin kuitenkin sellaiseen "kompromissiin" eli kutsuin meidän kummankin vanhemmat kylään ja tein heille sukupuolen paljastus kakut! Ja kyllä tein jokaiselle oman pienen kakun, koska halusin heidän saavan tietää samaan aikaan. Yksi iso kakku ei olisi siis toiminut, sitten yksi kakku olisi ollut ok jos sukupuoli olisi tullut yllätyksenä meille. Tein heille myös kortit johon saivat ensin veikata sukupuolen, nimen, syntymäajat ym. Sukupuolen veikkaukset meni 4-1, vain mun isä arvasi oikein! Pisteet hänelle kun palkintoa ei saanut! 
 
 

Näitä kakkuja oli kyllä tuskastuttava tehdä, tai oikeastaan koristella.. Delegoin ovelana pohjan teon mun äidille, joka valmiiksi leikkasi ne pyöreiksi. Täytteeksi tuli mansikkahilloa ja vaniljarahkaa johon sekoitin myös kermavaahtoa. Mulla oli visio, että kerma on päällä ja reunoilla tasaisesti, mutta se ei todellakaan mennyt niin, täytteen väri sekottui heti päälikermaan, piti siis keksiä plan B. Aloin pursottamaan reunoja, mutta jo toisen kakun kohdalla kerma loppui tietysti kesken, sitä oli pakko hakea lisää! Kun sain lisää kermaa jatkoin pursotusta ja kaikki pursotukset meni ihan vinoon! Kun vihdoin sain kaikki kakut pursotettua koristelin ne vaaleanpunaisin ja -sinisin nomparellein. 


Ja tadaa! Meille on tulossa PIKKUVELI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti